Büyük sunucular dışında ve YouTuber sunucuları dışında düzgün oynanan sunucu yok. Hiç girişmenizi önermem.Minecraft sunucusu para kazandırır mı?
Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum.
Vallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç.Minecraft sunucusu para kazandırır mı?
Aylık maddi olarak büyük bir beklentim yok. Sadece açmak istediğimden ve ne kadar kazandırır merakı olduğu için bu soruyu soruyorum.
Yanlış yazdın sanırım.kazançlarınız, giderlerinizi aşabilir, öyle ki 2022 ekim - kasım ayında ekonomik sorunlar nedeniyle bir çok popüler sunucu kapatıldı, önermem.
evet düzelttimVallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç.
BoxPvP sunucuları meşurdu bir ara eklentiyle hem mobilden hem de PC'den girebiliyordun bende oynayıp para yatırmıştım bir rank için.
Yanlış yazdın sanırım.
Amacım büyük paralar kazanman değil en azından kendini çevirsin.Vallahi sunucuyu yayar ve abonelik sistemi yaparsan hem de birden fazla kazandırır ama çok da beklentili olmamak lazım zevk alıyorsan aç.
BoxPvP sunucuları meşurdu bir ara eklentiyle hem mobilden hem de PC'den girebiliyordun bende oynayıp para yatırmıştım bir rank için.
Yanlış yazdın sanırım.
Minecraft sunucu fiyatları ucuz olduğu ve aylık olduğu için denemeye değer hala.Amacım büyük paralar kazanman değil en azından kendini çevirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.