Çözüm basit: Sanal kart açın, alışverişinizi sanal kartla yapın. Alışveriş yapacağınızda da sanal kartın içerisine para koyarsınız, alışveriş yapmayacağınızda boş kalır.
Hangi sunucu olduğuna göre güvenilirlik değişebilir. Ancak her duruma karşı sanal kartla yapabilirsiniz.Minecraft sunucularında satılan üyelikler spawnerlar vb. satın almak istiyorum ancak kart bilgilerimin yayılmasından vb. korkuyorum. Böyle sunucuların verilerinin patlaması durumunda kart bilgilerim güvende kalır mı?
Ne kadar da basit çamurlayabiliyoruz milleti. Bu başarı bir tek bize ait.Değil tabii ki.
Ne alaka hocam ?Ne kadar da basit çamurlayabiliyoruz milleti.
Hangi sunucu olduğuna göre güvenilirlik değişebilir. Ancak her duruma karşı sanal kartla yapabilirsiniz.
Ne kadar da basit çamurlayabiliyoruz milleti. Bu başarı bir tek bize ait.
Ne alaka hocam ?
Tamam da bu mantıkla gidersek Google, Microsoft vb dünya devlerininde patlayabileceğini düşünerek onlardan da mı alışveriş yapmayalım?Hocam í̇lєrí sєvíчє чαzılımcı olduğunuzdan sizin de bu konularda bilgi sahibi olduğunuzu düşünüyorum, ne kadar popüler olursa olsun aracı kurumlar olmadan alışveriş yaptığımız her yerin veritabanlarının sızdırılması olası. Bu yüzden böyle net ve kesin bir tutumla yaklaşmak bizleri korur.
Tamam da bu mantıkla gidersek Google, Microsoft vb dünya devlerininde patlayabileceğini düşünerek onlardan da mı alışveriş yapmayalım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.