Minecraft sunucularına para yatırmak güvenilir mi?

Tamam da bu mantıkla gidersek Google, Microsoft vb dünya devlerininde patlayabileceğini düşünerek onlardan da mı alışveriş yapmayalım?
Adam dandik mc sunucu ile 400 milyar dolarlık şirketi aynı kefeye koydu gerçekten.

Sunucuların %90'ı LeaderOS yazılımını ciddi miktarlar karşılığı satın alıp kullanır. LeaderOS PAYTR ve Shopier gibi büyük aracı kurumlarla tam entegre çalışarak kart bilgilerini göremez. Çünkü LeaderOS direkt aracı firmaya aktarır ödeme ekranında. Aracı firmalar misal PayTR Türkiye'nin en büyük ödeme alma aracı kurumlarından birisi ve bu firmalar kart bilgilerinizi elinde tutmaz. Tutması için sizin izin vermeniz gerekir ve bu izni verdiğinizde şifrelenerek tutar sadece siz görürsünüz. Yani kısacası en küçük sunucu bile LeaderOs ve PayTR ikilisini kullanıyorsa bunu yapamaz. İçiniz rahat olsun diye sanal kart açıp kullanın.

aynı güvenlik düzeyine sahip misiniz?
Dostum, daha bahsettiğiniz sunucu bile belli değil. Ki çok bilinmeyen bir sunucu olsa da
x: Güvenilir mi?
y: Değil tabii ki
z: Google ile "dandik mc sunucusu" aynı kefeye koydu.
gibi cümleler kurduğunuzdan bu konu hakkında en cuzzi bilginizin olmadığını belirtmeniz suretiyle, size ne söylesem faydasız olacağından, iyi günler diyip geçiyorum. Sanki o bahsettiğiniz firmalar her zaman 4/4lüktü ki şuan bile değil. Geçenlerde gördük Microsoftu. Aracı girmeden falan demişsiniz de neyin aracısı, onlar araya girince kırılması imkansız falan mı oluyor yani?
Ne kadar da basit çamurlayabiliyoruz milleti. Bu başarı bir tek bize ait.
Daha önce de söylediğim gibi:
Tanımadığınız, bilmediğiniz, arkasında neler döndüğünü bilmediğiniz konular hakkında çok kolay çamurlayabilen tek milletiz. Bununla gurur duyabilirsiniz.

Dostum, daha bahsettiğiniz sunucu bile belli değil. Ki çok bilinmeyen bir sunucu olsa da.
X: Güvenilir mi?
Y: Değil tabii ki.
Z: Google ile "dandik MC sunucusu" aynı kefeye koydu.
Gibi cümleler kurduğunuzdan bu konu hakkında en cuzzi bilginizin olmadığını belirtmeniz suretiyle, size ne söylesem faydasız olacağından, iyi günler deyip geçiyorum. Sanki o bahsettiğiniz firmalar her zaman 4/4lüktü ki şu an bile değil. Geçenlerde gördük Microsoft'u. Aracı girmeden falan demişsiniz de neyin aracısı, onlar araya girince kırılması imkansız falan mı oluyor yani?

Daha önce de söylediğim gibi:
tanımadığınız, bilmediğiniz, arkasında neler döndüğünü bilmediğiniz konular hakkında çok kolay çamurlayabilen tek milletiz. bununla gurur duyabilirsiniz.

Aynen iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı