FeroX_5 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #1 Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi sunucuyu server.jar'dan başlatıyorum sonra direk kapanıyor. Bu hatayı Java sürümün sil yükle yapınca almaya başladım. Sunucu hata kodunu resim olarak yükledim. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-02 172048.png 61,8 KB · Görüntüleme: 45 resim_2025-03-02_172606374.png 387,3 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi sunucuyu server.jar'dan başlatıyorum sonra direk kapanıyor. Bu hatayı Java sürümün sil yükle yapınca almaya başladım. Sunucu hata kodunu resim olarak yükledim.
KS KS FeroX_5 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #11 SiyahiBeyfendi dedi: Evet yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam zahmet olmasa nasıl yapabilirim anlatır mısın? Artı 0 Eksi
SiyahiBeyfendi dedi: Evet yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam zahmet olmasa nasıl yapabilirim anlatır mısın?
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 2 Mart 2025 #12 FeroX_5 dedi: Hocam zahmet olmasa nasıl yapabilirim anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... YouTube'da rehberi vardı oradan bakın hocam. Hatırlamıyorum ama daha önce yapmıştım. Artı 0 Eksi
FeroX_5 dedi: Hocam zahmet olmasa nasıl yapabilirim anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... YouTube'da rehberi vardı oradan bakın hocam. Hatırlamıyorum ama daha önce yapmıştım.
KS KS FeroX_5 Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #13 SiyahiBeyfendi dedi: YouTube'da rehberi vardı oradan bakın hocam. Hatırlamıyorum ama daha önce yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam video bulabilir misin? Ben bulamadım. Artı 0 Eksi
SiyahiBeyfendi dedi: YouTube'da rehberi vardı oradan bakın hocam. Hatırlamıyorum ama daha önce yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam video bulabilir misin? Ben bulamadım.