Rehber Minecraft Sunucusu Açma Detaylı Anlatımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
CMD'ye girdim. Ngrok authtoken jetonu yazdım olmadı
Cmd'ye girip ngrok authtoken ''tokeni'' yazdığımda böyle bir komut yok hatası çıktı.
Arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar indirdiğimiz ngroku açınca o komudu yazıyormuşuz.

Sistem ortam değişkenlerinde yukarıdaki listede "Path"e çift tıkladıktan sonra sağdan "Yeni" butonuna basın, yolu oraya ekleyin. Orada bir hata olmuş.
Arkadaşlar bu sorunu yaşayanlar indirdiğimiz ngroku açınca o komudu yazıyormuşuz.
Böyle yaptığımda oldu , acaba yanlış bir şey mi yaptım ?

Aynı şey, sadece farklı bir yol. O da geçerli olur.
Sonraki adımlarda BAT dosyasında o pathe ihtiyacın olacağı için yine eklemen gerekecek.
Pathde yeniye bastığımda , yol seçerken ngrok seçilmiyor , sadece klasörler seçilebiliyor.

Diğer okuyanların anlaması adına , Sistem Özellikleri ----> Ortam Değişkenleri ---->Aşağıdaki Sistem Değişkenleri ----> Path ----> Yeni , Ngrok.exe'yi attığımız klasörü seçiyoruz. Doğru mudur?

@Ellie Williams Dostum Dc Üzerinden Yardım Edebilir Misin ? Serveri açabiliyorum ama nasıl bağlanıcağımı çözemedim.

Arkadaşlar yapamayan varsa bana yazabilirler. Ben zorda olsa yaptım

Son düzenleme:

Hocam bana yardım eder misiniz? Sistem değişkenlerine tanımlıyorum ama CMD'de ngrok is not recognized diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…