Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 Arkadaşlar ayda 25₺ verip kendi sunucumu almak mantıklı mı? Hub sunucusu kurmayı planlıyorum, batihosttan alacağım.
Arkadaşlar ayda 25₺ verip kendi sunucumu almak mantıklı mı? Hub sunucusu kurmayı planlıyorum, batihosttan alacağım.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #2 Ayda 25 TL biraz fazla geldi. Ama sizin kararınız. Ben olsaydım almazdım.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #3 DDLAO dedi: Ayda 25 TL biraz fazla geldi. Ama sizin kararınız. Ben olsaydım almazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde craftrise de mvıp alacaktım ancak hep craftrise baydı artık kendi sunucumu kurmak istiyorum. Hemde daha ucuz geliyor.
DDLAO dedi: Ayda 25 TL biraz fazla geldi. Ama sizin kararınız. Ben olsaydım almazdım. Genişletmek için tıkla... Hocam normalde craftrise de mvıp alacaktım ancak hep craftrise baydı artık kendi sunucumu kurmak istiyorum. Hemde daha ucuz geliyor.
T turan12 Picopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 238 14 Mart 2021 #4 Heiwa9 dedi: Arkadaşlar ayda 25₺ verip kendi sunucumu almak mantıklı mı? Hub sunucusu kurmayı planlıyorum, batihosttan alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar, bilmediğim için soruyorum mesela ben kendim sunucu alsam bu sunucu üzerinden para kazanma şansım var mı ?
Heiwa9 dedi: Arkadaşlar ayda 25₺ verip kendi sunucumu almak mantıklı mı? Hub sunucusu kurmayı planlıyorum, batihosttan alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam merhabalar, bilmediğim için soruyorum mesela ben kendim sunucu alsam bu sunucu üzerinden para kazanma şansım var mı ?
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #5 DDLAO dedi: Ayda 25 TL biraz fazla geldi. Ama sizin kararınız. Ben olsaydım almazdım. Genişletmek için tıkla... 3 makinaya 350 TL ödeyen tanıdığım var siz 25 TL'ye fazla diyorsunuz.
DDLAO dedi: Ayda 25 TL biraz fazla geldi. Ama sizin kararınız. Ben olsaydım almazdım. Genişletmek için tıkla... 3 makinaya 350 TL ödeyen tanıdığım var siz 25 TL'ye fazla diyorsunuz.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #6 turan12 dedi: Hocam merhabalar, bilmediğim için soruyorum mesela ben kendim sunucu alsam bu sunucu üzerinden para kazanma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, var ama emek vermen gerekiyor.
turan12 dedi: Hocam merhabalar, bilmediğim için soruyorum mesela ben kendim sunucu alsam bu sunucu üzerinden para kazanma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, var ama emek vermen gerekiyor.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #7 turan12 dedi: Hocam merhabalar, bilmediğim için soruyorum mesela ben kendim sunucu alsam bu sunucu üzerinden para kazanma şansım var mı ? Genişletmek için tıkla... Sunucunuzda oynayan oyuncular VIP tarzı şeyler satın alırsa kazanırsınız.
turan12 dedi: Hocam merhabalar, bilmediğim için soruyorum mesela ben kendim sunucu alsam bu sunucu üzerinden para kazanma şansım var mı ? Genişletmek için tıkla... Sunucunuzda oynayan oyuncular VIP tarzı şeyler satın alırsa kazanırsınız.
T turan12 Picopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 238 14 Mart 2021 #8 Heiwa9 dedi: Evet, var ama emek vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 14 Mart 2021 #9 turan12 dedi: Hocam merhabalar, bilmediğim için soruyorum mesela ben kendim sunucu alsam bu sunucu üzerinden para kazanma şansım var mı ? Genişletmek için tıkla... Var hocam.
turan12 dedi: Hocam merhabalar, bilmediğim için soruyorum mesela ben kendim sunucu alsam bu sunucu üzerinden para kazanma şansım var mı ? Genişletmek için tıkla... Var hocam.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 14 Mart 2021 #10 Heiwa9 dedi: Evet, var ama emek vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar çok boştayım, bir şeyler planlıyorsanız, ben de yardım edebilirim. Discord: Sprite Catt#6389
Heiwa9 dedi: Evet, var ama emek vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu aralar çok boştayım, bir şeyler planlıyorsanız, ben de yardım edebilirim. Discord: Sprite Catt#6389