Çözüldü Minecraft sunucusu için alınan Regedit nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

peter hale

Femtopat
Daha fazla  
Birinden bir Minecraft sunucusu için Regedit aldım ama kurduktan sonra oyunum daha kötü oldu. Ekrana tıkladığımda kendi kendine Alt Tab atıyor. Bilgisayardan nasıl silebilirim, bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Birinden bir Minecraft sunucusu için Regedit aldım ama kurduktan sonra oyunum daha kötü oldu. Ekrana tıkladığımda kendi kendine Alt Tab atıyor. Bilgisayardan nasıl silebilirim, bir yolu var mıdır?
Regedit'i atar mısınız? Yada Regedit'i ChatGPT'ye atıp bunu eski haline çevirir misin yazıp eski halini çalıştırır mısınız?
Regedit'i atar mısınız? Yada Regedit'i ChatGPT'ye atıp bunu eski haline çevirir misin yazıp eski halini çalıştırır mısınız?

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…