Minecraft sunucusu için hosting önerisi

Barankw

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
╔►CPU: Amd Ryzen 5 5600G
╠►GPU: Zotac Gaming GeForce RTX 3060 Twin Edge 12 GB
╠►RAM: Crucial 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
╠►SSD: Crucial 1TB P3 Series NVMe M.2 SSD
╠►MB: Gigabyte B550M DS3H mATX
╠►Cases: XIGMATEK LUX S ARCTIC 4x120mm ARGB FAN 650W
╚►OS: Windows 10 Home
Merhaba, ben dahil 4 kişi Minecraft Survival'a başlayacağız ve bir sunucu kiralamak istiyoruz. Hangi siteyi önerirsiniz ve RAM, CPU önerileriniz nelerdir? Bilgi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saganetwork den alabilirsiniz. Ama Ryzen olanları tavsiye ederim
Çok kötü, sıkıntı olunca destekler zor yardım ediyor. Ucuz etin yahnisi yenmez.

Keyubu, Hosting Dünyam gibi yerlerden alabilirsiniz.
Aktif olarak Multi Theft Auto sunucum için Hosting Dünyam'dan hizmet alıyorum. VDS'ler oldukça kaliteli. 17. günümdeyim sadece 1 kere sıkıntı çıktı o da Comnet'ten ötürü sanırım. İnternet değişikliği yapıldı.

Berbat ötesi bir yer, sıkıntı olunca destekler zor yardım ediyor. Ucuz etin yahnisi yenmez.

Keyubu, Hosting Dünyam gibi yerlerden alabilirsiniz.
Aktif olarak Multi Theft Auto sunucum için Hosting Dünyam'dan hizmet alıyorum. VDS'ler oldukça kaliteli. 17. günümdeyim sadece 1 kere sıkıntı çıktı o da Comnet'ten ötürü sanırım. İnternet değişikliği yapıldı.

Hosting Dünyam'a bir kaç kere sorunla gidin bakalım ne kadar küfür edecekler size. Şöyle firmaları önermeyin ya vallahi.

Yorumuma neden eksi verildi anlamadım 😄
Benim küçük oğlum için bu forumda sormuştum ve tavsiye üzerine saga ya gittim. Hiç de pişman değilim. O yüzden tavsiye ettim.

Otomatik kurulum var sistemlerinde ben bile kolayca kurdum 😄

Yorumuma neden eksi verildi anlamadım 😄
Benim küçük oğlum için bu forumda sormuştum ve tavsiye üzerine saga ya gittim. Hiç de pişman değilim. O yüzden tavsiye ettim.

Otomatik kurulum var sistemlerinde ben bile kolayca kurdum 😄
Siz sorun yaşamadığınız için sorunsuz bir firma gibi gelebilir size tabii anlıyorum ama gerçekten lanet bir firma. O yüzden önermiyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı