Hocam, ben VDS kiralamıyorum. Buna ihtiyacım yok, şirketin içerisinde veri merkezi var. Şahsi işlerim için tabii ki kullanamam ama en azından neyin ne olduğunu bilecek kapasitedeyim.
Minecraft sunucusu alıyorsam, Minecraft sunucusu vereceksin. Ben VDS ile uğraşamam, yok efendim Java sürümü kur yok bilmemne yap. Bu son tüketicinin benim sorumluluğumda olan bir şey değil.
VDS almak istesem, VDS yazarak aratıp alırım. Bu durumda Turhost'u Natro'yu tercih ederim. Kıytırık, ATX alanı bu efendim diyerek güvenliksiz bir ortamda barındırma yapan merdiven altı sağlayıcıları değil.
Deprem riski var diyorum, görüntüden bunu çok net bir şekilde algılayabiliyorum. Siz neden bunu reddediyorsunuz anlamadım? Veri merkezi sana barındırma alanı verir, o alanda ne yapacağın sana kalmış.
Tabii ki, yanlış durumlarda müdahale etmesi gerekirdi. Bu şekilde barındırma yapamazsın, bu güvenlikli değil.
Hala, RAID kartı olmadığına her iddiasına varım. Merdiven altı, mecidiyeköy bilgisayar toplayıcıları nereden bilsinler RAID kartı nedir? Veri güvenliği diye laf sayıyorsunuz. Övdüğünüz kıytırığın yaptığını görmezden geliyorsunuz.