Minecraft sunucusu için hosting önerisi

zehir66

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bir Minecraft sunucusu açacağım. Sunucum BoxPVP olacak, ortalama 10 ile 20 arası oyuncu olacak. Pluginlerde 15 tane falan ve sadece normal dünya ile Nether olacak. Bunun için host olarak Saganetwork’tan 4 GB RAM Ryzen 9 almayı düşünüyorum. Uygun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben bir Minecraft sunucusu açacağım. Sunucum BoxPVP olacak, ortalama 10 ile 20 arası oyuncu olacak. Pluginlerde 15 tane falan ve sadece normal dünya ile Nether olacak. Bunun için host olarak Saganetwork’tan 4 GB RAM Ryzen 9 almayı düşünüyorum. Uygun mudur?

Ram miktarı yetmeyebilir, işlemci tercihiniz doğru. Ram dolarsa arttırırsınız. Hayırlı olsun

RAM miktarı yetmeyebilir, işlemci tercihiniz doğru. RAM dolarsa arttırırsınız. Hayırlı olsun.

Bende RAM konusunda takıntılıyım acaba 4 GB RAM dediğim konuda çok sıkıntı yaratır mı sonuçta Aternos bile 3GB RAM ile oynatıyor 20 kişiyi.

Yani Keyubu'yu sadece senin gibi yetkilileri öneriyor.

Bende RAM konusunda takıntılıyım acaba 4 GB RAM dediğim konuda çok sıkıntı yaratır mı sonuçta Aternos bile 3GB RAM ile oynatıyor 20 kişiyi.

Aslında yetmesi lazım, boxpvp'de harita küçük oluyor zaten. Hâliyle ram sadece plugin ve oyuncu etkeniyle artacak. En kötü 6 GB olana geçersiniz ve fazlasıyla yeter.

Yani Keyubu'yu sadece senin gibi yetkilileri öneriyor.

Keyubu yetkilisi olduğumu nereden çıkarttınız acaba Aternos'tan 20 kişilik SW açıp çok bilmiş havalarına girmeyin boş yorum yapmayın 10 tane hosting kullandım en düzgünü Keyubu, eğlenceler dilerim.

Son düzenleme:
Keyubu yetkilisi olduğumu nereden çıkarttınız acaba Aternos'tan 20 kişilik SW açıp çok bilmiş havalarına girmeyin boş yorum yapmayın 10 tane hosting kullandım en düzgünü Keyubu, eğlenceler dilerim.

Gereksiz bir tepki vermişsiniz, yetkili olmanız öneremeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Doya doya önerebilirsiniz Keyubu'yu 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı