Minecraft sunucusu için nasıl sunucu seçilmeli?

wibonsue

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1.16.5 sürümünde hem modlu hem pluginli sunucu kuracağım. Modlar 30-35 tane, pluginler 35-40 tane. Sunucumun içerisinde ortalama 50 kişinin lag olmadan oynamasını istiyorum. AMD 3900X, 10GB RAM'li sagahosting'den sunucu almayı düşünüyorum. İşimi görür mü?

Arkadaşlar 1.16.5 sürümünde hem modlu hem pluginli sunucu kuracağım. Modlar 30-35 tane, pluginler 35-40 tane. Sunucumun içerisinde ortalama 50 kişinin lag olmadan oynamasını istiyorum. AMD 3900X, 10GB RAM'li sagahosting'den sunucu almayı düşünüyorum. İşimi görür mü?
O kadar mod ve plugine karşılık en az 16GB sunucuya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.

Hocam yükleyeceğiniz modların, pluginlerin ne olduğundan oyuncuların yapacakları şeyler bile değiştirebiliyor. Ben arkadaşımla oynamak için 1.15.2 sürümünde 4 GB RAM'li bir makinada başladık sonra da yaptığımız sistemler, yapılar yüzünden yetersiz gelmeye başlamıştı.

Edit: 1.15.2 sürümünde düz Survival için 2 GB'lık bir makine rahatlıkla yeterli. biz biraz abartmış olabiliriz =D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı