Daha önceden sunucu kiraladım ancak rekabet içinde olduğumuz 2 farklı firma kullandığımız hostingi kullanıyordu ve ne hikmetse onlarla aramız bozuk ve dalaşıkken tüm sunucu bilgilerimiz ilk günden sızdırıldı ve sunucu patlatıldı, 1 ay uyumadan 2 kişi sıfırdan sunucu yaptık çünkü tüm dosyalar silinmişti, firma suçlamaları kabullenmedi para iadeside yapmadı. 1 ay hırs ettik hiç uyumadık ancak maalesef bizim YouTuber tanıdığımız ve reklama verecek binlerce liramız yoktu 30 kişi bir ay kadar devam edip sunucuyu kapattık. Tek bir sorun bile yoktu sunucuda pürüzsüzdü. O yüzden RAM'leri DDR4 olanları 32, DDR3 olanları 64 ileride yapabilirim sadece hangisi daha çok işimi görür bunu öğrenmem gerek. Şu anlık DDR 4leri 2x8, DDR3leri 4x8 yapabilirim.
2x8 olacaktı DDR4 sistemler pardon hocam.
Arkadaşlar ben hardroleplay sahibiyim laglances ve pembe buğday'a rakip olarak sunucu açmıştım yukarıda az biraz detaylardan bahsettim. Tamamen lagsız %100 ücretsiz towny sunucusuydu. En ufak hata dahi yoktu ancak hosting firması ve Rus bir h4cker tarafından günlerce haftalarca rahatsız edildik. Aynı şeyi aynı hafta içinde alibey adlı YouTuber'da yaşadı ve kendide tamamen çekildi. Biz 2. kez uyumadan aylarca sunucuyu açtık ancak YouTuber'ya da ünlü tanıdığımız olmadığı için sunucuda oyuncu tutamadık. Bende tekrardan Twitch hesabım açılınca yayınlara başladım ufaktan takılmalık bir sunucu satın aldım ancak iyi bir sunucuyu zamanla kurarak tekrar towny ileride orijin tarzı bir oyun geliştirmeyi düşünüyorum. En ufak detaylara bile saatler harcayıp mükemmelliğe özen gösteren insanlarız size tek tavsiyem Minecraft gibi piksel bir oyunu bile YouTuber kuzenleri vs sayesinde milleti tehdit ederek oyuna tekelleştiren bu sunuculardan uzak durun. Şu an Survival yağma sunucusunda takılıyoruz dediğim gibi projeler sırasıyla towny ve orijinrealms tarzı sunucular gelecek. Desteklerinizi ve sunucu hakkında bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum iyi geceler.
Sunucumuza ilk günden +30 online, yayına +80 kullanıcı geldi ve büyük bir açılış oldu ancak haftalardır sunucu açmadan önce bizleri tehdit eden ADA/LAGLANCES ve PEMBE BUĞDAY TARAFINDAN sunucumuza ve serverimize ağır bir saldırı olmuştur. Bu şunu göstermiştir ki büyük sunucular adalet, eşitlik ve...
www.mc-tr.com