Minecraft sunucusu nasıl açılır?

yusuf_637

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Biz arkadaşlar olarak yaklaşık 6-7 kişi Minecraft oynamak istiyoruz. Fakat Aternos çok düşük kalıyor. Büyük yayıncıların oynadığı sunucular nasıl açılıyor? Olmadı benim PC iyi olduğu için kendi PC mi sunucu yapma niyetim de var. Ama bu sefer nasıl modlayacağımı bilmiyorum ve tüm arkadaşlarımda orijinal Minecraft yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum ilk defa sunucu açacağım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi günler, iyi akşamlar.

Öncelikle merhaba. Biz arkadaşlar olarak yaklaşık 6-7 kişi Minecraft oynamak istiyoruz. Fakat Aternos çok düşük kalıyor. Büyük yayıncıların oynadığı sunucular nasıl açılıyor? Olmadı benim PC iyi olduğu için kendi PC mi sunucu yapma niyetim de var. Ama bu sefer nasıl modlayacağımı bilmiyorum ve tüm arkadaşlarımda orijinal Minecraft yok. Ne yapmam lazım bilmiyorum ilk defa sunucu açacağım. Bilgilendirirseniz çok sevinirim. İyi günler, iyi akşamlar.

Hiç uğraşmadan hepiniz para toplayıp iyi bir siteden açmak nasıl fikir.
Port açma seyelrit zahmeti sunucu kurmak kolayda bilgisayara.

İyi Akşamlar;
1.Pc nizin iyi olması değil internetinizin iyi olmasi faktör
2. Arkadaşlarınızın ya hepsinde orjinal olmalı ya da herkeste kaçak olmalı.
3.Aternostan daha iyi olan sunucuların hepsi ücretli yayıncıların vs. kullandıgı.

İyi akşamlar;
1.PC nizin iyi olması değil internetinizin iyi olmasi faktör.
2. arkadaşlarınızın ya hepsinde orijinal olmalı ya da herkeste kaçak olmalı.
3.Aternos'tan daha iyi olan sunucuların hepsi ücretli yayıncıların vs. kullandıgı.

Kaçak Online. Fark etmiyor ikisi de girebilir bir ayarla.

hocam eğerki az kişili yada böyle tek oyun modlu max 10 kişilik fln sunucu açacaksanız Aternos

eğerki Dahada gelişmiş 2 oyun modlu neredeyse 30 kişi oynayan daha kapsamlı sunucu açacaksanız moonodes iyidir.

Paralı sunucu açacaksanız isede skymc en iyilerinden biridir.

Ek olarak: Bilgisayarınızın ram'i çoksa masaüstünüze bir klasör oluşturup içine gerekli yazılımları atarsanız iyi olur fakatki bu sunucu rami pc nizden alır.

Kişisel PC asla server olarak kullanılmamalı, 2 kişi oynayacak olsanız bile hosting firmalarının kurduğu ağ sistemine ihtiyacınız olacak.

Saganetwork'ün orta dereceli paketlerinden seçebilirsiniz web panelleride tam başlangıç kullanıcıları için.

Ek olarak büyük yayıncıların oynadığı sunuculardan bahsetmişsiniz onu da söyleyeyim, Eğer video çekimi vs. diyor iseniz Essential Mod kullanılıyor ancak farklı oyun modlarına sahip sunucular diyor iseniz bunlar çok üst düzey gelişmiş ve masrafı pahalı olan makinelerdir, Yayıncılar genellikle sponsorluk / işbirliği gibi yöntemlerle bu sunucuları kolayca yapabilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı