Hocam ben Java versiyon için diyordum Java Map'leri bedava ancak kullanırsam sıkıntı olur mu?

Sürekli açık kalmasını istiyorsanız ya bilgisayarı hiç kapatmayacaksınız ya da server kiralama sitelerinden kiralamanız gerek. Ücretsizler de var ama bir işe yaramıyor çoğu. Bir sitede 10 günlük ücretsiz veriyordu ama adını unuttum sürekli yenileyebiliyordun süresini. O sitelerde de yüklü olan haritaları kolay bir şekilde yükleyebiliyorsunuz yoksa da dosya yükleme özelliği varsa yükleyebiliyorsunuz ama genelde ücretsiz sürüme vermiyor.

Hocam mesela bir ana map olacak oradan da seçime bağlı olarak 2, 3 map arsasında dövüş için sıraya geçecek.
Peki bunun için herhangi bir kodlama öğrenmeme gerek var mı?

Hocam mesela bir ana map olacak oradan da seçime bağlı olarak 2, 3 map arsasında dövüş için sıraya geçecek.
Peki bunun için herhangi bir kodlama öğrenmeme gerek var mı?

Ben de bir ara heves etmiştim bende çeşitli minigamesler oluşturmak istiyordum. 1 aylık ücretli kiraladım sadece basit 15-20 kişilik sunucularda olan faction yapabildim. Hiç bilginiz yoksa warp oluşturmak bile kolay değil. Bilen birinin olması gerek tek başına çok zor. Herkese de güvenilmiyor güvenip yetki veriyorsun insanları banlayıp serveri çökertmeye çalışıyor. Otomatik yedek alıyorsa geri alabiliyorsunuz ama almıyorsa emekleriniz boşuna gidiyor. Hazır indiriliyor olması lazım ama onun için bile ayarlama yapmanız gerekir. Yani ya bilen birilerini bulup yardım isteyeceksiniz ya da video falan izleyip öğrenmeye çalışacaksınız. Minigames işleri falan basit değil.

Hocam sadece PvP olacak basit birşey olacak zaten.

Konuyu etiketlerken çok yardımcı oldunuz. Ben bunları iki saattir boşuna yazıyordum. Yararlı bilgi için çok teşekkür ederim.

Açtığınız klasöre server.jar dosyasını taşıyın ve terminalde şu komutu yazın : java -jar server.jar
Hocam dediğiniz gibi yapıyorum ancak o zaman da
Unable to access jarfile server.jar
diyor
daha önceden Optifine kurabilmiştim ama

Zor. Güvenliklerden bahsetmiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…