nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #1 Merhaba. Ben magma-paper sunucu oluşturdum. Plugin kısmına skin restorer adlı plugini attım fakat çalışmadı. Sunucuyu yeniden başlattım, reload attım fakat yine çalışmadı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Ben magma-paper sunucu oluşturdum. Plugin kısmına skin restorer adlı plugini attım fakat çalışmadı. Sunucuyu yeniden başlattım, reload attım fakat yine çalışmadı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm AXCHNEER 5 Şubat 2022 nasiptevarsa dedi: Server başlaması için minecraft_server1.12.2.jar dosyasına tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Komut dosyası ile başlatmanız lazım.
nasiptevarsa dedi: Server başlaması için minecraft_server1.12.2.jar dosyasına tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Komut dosyası ile başlatmanız lazım.
knklyn Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #11 Sunucuda kaç tane plugin var? Eğer birden çoksa sadece bu plugin mi çalışmıyor? Artı 0 Eksi
KS KS nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #12 knklyn dedi: Sunucuda kaç tane plugin var? Eğer birden çoksa sadece bu plugin mi çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece bu plugin var fakat önceki açtığım serverda 2 plugin vardı ikiside açılmıyordu. Artı 0 Eksi
knklyn dedi: Sunucuda kaç tane plugin var? Eğer birden çoksa sadece bu plugin mi çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece bu plugin var fakat önceki açtığım serverda 2 plugin vardı ikiside açılmıyordu.
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #13 Magma yerine mohist Server'ı kullanın daha stabil. Artı 0 Eksi
knklyn Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #14 Plugin sürümü yanlış olabilir mi? Artı 0 Eksi
KS KS nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #15 knklyn dedi: Plugin sürümü yanlış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Fakat 2 pluginde çalışmıyordu coa3 dedi: Magma yerine mohist Server'ı kullanın daha stabil. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabilirim? Artı 0 Eksi
knklyn dedi: Plugin sürümü yanlış olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Fakat 2 pluginde çalışmıyordu coa3 dedi: Magma yerine mohist Server'ı kullanın daha stabil. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurabilirim?
knklyn Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #16 Plugini indirdiğiniz yerin linkini paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #17 knklyn dedi: Plugini indirdiğiniz yerin linkini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben bir sürü siteden denedim fakat hepsinde aynı hata. Son indirdiğim site: SkinsRestorer - Ability to restore/change skins on servers! Artı 0 Eksi
knklyn dedi: Plugini indirdiğiniz yerin linkini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben bir sürü siteden denedim fakat hepsinde aynı hata. Son indirdiğim site: SkinsRestorer - Ability to restore/change skins on servers!
coa3 Decapat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 335 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #18 Az önce denedim magma için de çalışıyor plugin. Serverı Başlatırken hangi komutu kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #19 coa3 dedi: Az önce denedim magma için de çalışıyor plugin. Serverı Başlatırken hangi komutu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Server başlaması için minecraft_server1.12.2.jar dosyasına tıklıyorum Artı 0 Eksi
coa3 dedi: Az önce denedim magma için de çalışıyor plugin. Serverı Başlatırken hangi komutu kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Server başlaması için minecraft_server1.12.2.jar dosyasına tıklıyorum
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 5 Şubat 2022 #20 nasiptevarsa dedi: Server başlaması için minecraft_server1.12.2.jar dosyasına tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Komut dosyası ile başlatmanız lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
nasiptevarsa dedi: Server başlaması için minecraft_server1.12.2.jar dosyasına tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Komut dosyası ile başlatmanız lazım.