nasiptevarsa Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 5 Şubat 2022 #1 Merhaba. Ben magma-paper sunucu oluşturdum. Plugin kısmına skin restorer adlı plugini attım fakat çalışmadı. Sunucuyu yeniden başlattım, reload attım fakat yine çalışmadı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Merhaba. Ben magma-paper sunucu oluşturdum. Plugin kısmına skin restorer adlı plugini attım fakat çalışmadı. Sunucuyu yeniden başlattım, reload attım fakat yine çalışmadı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm AXCHNEER 5 Şubat 2022 nasiptevarsa dedi: Server başlaması için minecraft_server1.12.2.jar dosyasına tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Komut dosyası ile başlatmanız lazım.
nasiptevarsa dedi: Server başlaması için minecraft_server1.12.2.jar dosyasına tıklıyorum. Genişletmek için tıkla... Komut dosyası ile başlatmanız lazım.
Ben Enes Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #21 AXCHNEER dedi: Komut dosyası ile başlatmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bende komut dosyası yok ve aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
AXCHNEER dedi: Komut dosyası ile başlatmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bende komut dosyası yok ve aynı hatayı alıyorum.