atatürkün askeri Femtopat Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 32 20 Kasım 2022 #1 Ben arkadaşımla oynamak için Minecraft'ta bir server buldum, giremiyorum. Bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
Ben arkadaşımla oynamak için Minecraft'ta bir server buldum, giremiyorum. Bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim?
Evan MacMillan Picopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 419 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #2 atatürkün askeri dedi: Ben arkadaşımla oynamak için Minecraft'ta bir server buldum, giremiyorum. Bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1579141 Genişletmek için tıkla... Geçersiz karakter isimleri yazıyor, oyuncu isminizi değiştirip dener misiniz? İsminiz Türkçe olmasın. Ğ, ö, ş gibi harfler olmasın yani. Artı 0 Eksi
atatürkün askeri dedi: Ben arkadaşımla oynamak için Minecraft'ta bir server buldum, giremiyorum. Bu hatayı veriyor. Ne yapabilirim? Eki Görüntüle 1579141 Genişletmek için tıkla... Geçersiz karakter isimleri yazıyor, oyuncu isminizi değiştirip dener misiniz? İsminiz Türkçe olmasın. Ğ, ö, ş gibi harfler olmasın yani.
YuniGoo Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 182 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 Kullanıcı adında Türkçe karakterler bulunmamalıdır. Artı 0 Eksi