Merhaba 4,5 kişi Minecraft 1.20 Survival sunucusu kiralamayı düşünüyoruz nereden satın alabiliriz?
Bu şartlarda minimum kaç GB RAM ve nasıl bir işlemci tercih etmeliyiz fazla bir bütçemiz yok. Bu yüzden F/P bir servera ihtiyacımız var.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...
Merhaba 4,5 kişi Minecraft 1.20 Survival sunucusu kiralamayı düşünüyoruz nereden satın alabiliriz?
Bu şartlarda minimum kaç GB RAM ve nasıl bir işlemci tercih etmeliyiz fazla bir bütçemiz yok. Bu yüzden F/P bir servera ihtiyacımız var.
Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...
Hocam bütçe düşükse çok yeteceğini sanmam yetse bile o kadar verimli bir server olmaz o yüzden arkadaşların dediği gibi exaraton kullanmak en mantıklısı.
4 GB RAM ile günde 6 saatten 20 gün oynasak 100 TL'ye denk geliyor hocam bana pek mantıklı gelmedi. Onun yerine 130 140 TL civarlarına sınırsız 1 ay oynamak daha iyi degil mi?
Hocam bütçe düşükse çok yeteceğini sanmam yetse bile o kadar verimli bir server olmaz o yüzden arkadaşların dediği gibi exaraton kullanmak en mantıklısı.
4 GB RAM ile günde 6 saatten 20 gün oynasak 100 TL'ye denk geliyor hocam bana pek mantıklı gelmedi. Onun yerine 130 140 TL civarlarına sınırsız 1 ay oynamak daha iyi degil mi?
Hocam SagaNetwork'ün bende Ryzen 9 4 GB RAM'li sunucusu var, herhangi bir sorun yok, sunucular Istanbul'da olduğu için çok fazla pingte olmaz, fiyat olarakta yurtdışındaki alternatiflerinden TL üzerinden fiyatlandırıldığı için daha uygun.
(Eğer siteyi incelemek isterseniz alttaki kısımdan AMD Ryzen'e tıklatmayı unutmayın. Xeon paketlerde aktif 2 kişiden sonra sorun yaşamaya başlarsınız.)
Hocam SagaNetwork'ün bende Ryzen 9 4 GB RAM'li sunucusu var, herhangi bir sorun yok, sunucular İstanbul'da olduğu için çok fazla pingte olmaz, fiyat olarak da yurtdışındaki alternatiflerinden TL üzerinden fiyatlandırıldığı için daha uygun.
(Eğer siteyi incelemek isterseniz alttaki kısımdan AMD Ryzen'e tıklatmayı unutmayın. Xeon paketlerde aktif 2 kişiden sonra sorun yaşamaya başlarsınız.)
Saganetwork şikayet, iletişim, Saganetwork yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Saganetwork için yazılan tüm şikayet ve kullanıcı ...