Minecraft Superheroes Unlimited Mod Gamma Radiation blocklarının yayılmasını engellemek

muhammed vurucu

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft mod paketimde Superheroes Unlimited Mod vardı. Oyunun içinde Gamma Radiation blockları var. Ve sürekli kendi kendine çoğalıyor. İngilizce bir forumda bu sorunun Minecraft yapılandırmasından çözülebileceği yazıyordu ama ben öyle bir yer bulamadım. Nasıl engelleneceğini veya Minecraft yapılandırmayı bilen var mı?

iyi oyunlar muhammed ne yazık ki sorunun cevabını bilmiyorum ama ben yeniyim de acaba kendi konumu nasıl oluşturucam yardımcı olabilirmisin ?

@N3deist1, konuyu açmak istediğiniz başlığa girin ve sağ üstte 'Yeni Konu Aç' butonuna tıklayın.
@muhammed vurucu Minecraft'a girin, Mods seçeneğine girin. Mod listesi çıkacaktır. Mod'a tıklayın ve Config seçeneğine basın. Muhtemelen orada radyasyon bloklarını kapatma seçeneği olacaktır.

Minecraft'a girin, Mods seçeneğine girin. Mod listesi çıkacaktır. Mod'a tıklayın ve Config seçeneğine basın. Muhtemelen orada radyasyon bloklarını kapatma seçeneği olacaktır.
Cevabın için teşekkür ederim. Ben "config" kelimesini ingilizce çevirince yapılandırma olarak çıkıyor. Aslında ".minecraft" dosyasının içinde "config" dosyası var. O dosyanın içinden "Superhereos Unlimited Mod" u bulup metin belgesi olarak açarsanız içinde gamma radiation blocklarının yayılmasına true demiş. Onu false ile değiştirince oluyor. Ayrıca repicelar da "NEI mod" ile uyumlu değil gibi gözüküyor. Aynı yerden repices kısmını true yaparsanız sorun çözülüyor. Senin dediğin gibi oluyordur muhtemelen. Tekrar teşekkür ederim cevap verdiğin için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı