Yalnız seninki baya iyiymiş. Bana gereksiz büyüleri 20'den satıyorlar.Benim eski sunucumda tamir şirketi açmamda yararlı olan çok güzel bir yöntem vardı. Bir zombi köylü bulup evime kapatıp iyileştirince indirim yapmasını sağlamıştım. Böylece tamir çıkartıncaya kadar uğraşıp ufak bir şans ile tamir getirttim ve 2 zümrüt ve kitaba tamir almaya falan başlamıştım.
2 stack elmasım falan varken 40 tamirim vardı sunucuda en zenginlerinden biriydim. *Sunucumda biri 1 gün işsiz gibi uğraşıp 1 shulker dolusu elytra kastığını unutmamak gerek.Yalnız seninki baya iyiymiş. Bana gereksiz büyüleri 20'den satıyorlar.
Benim eski sunucumda tamir şirketi açmamda yararlı olan çok güzel bir yöntem vardı. Bir zombi köylü bulup evime kapatıp iyileştirince indirim yapmasını sağlamıştım. Böylece tamir çıkartıncaya kadar uğraşıp ufak bir şans ile tamir getirttim ve 2 zümrüt ve kitaba tamir almaya falan başlamıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.