MineCraft Pixel oyunudur. Hayatta kalma ve canavarlara karşı (Creeper,Enderman,Spider,Zombie,Skeleton,Ghast,Magma Cube,Sümük,Blaze,Black Skeleton Vb.) mücadeledir. Ağaç kesip odun toplarsın,Madenden(Altın,Elmas,Kömür,Demir,Kızıltaş,Lapiz Lazuli,Zümrüt) çıkartırsın zırh ve(kazma,kılıç,kürek,balta,çapa) domuz,inek,tavuk vardır öldürürsün etini alıp ocak yapıp pişirip yersin köylülerle alışveriş yaparsın. Crafting Table malzeme eşya falan yaparsın , (TNT,meşale,yatak,chest,) ve Ev yaparsın canavarlardan korunmak icin Farklı Patch vardır en son sürüm 1.6.2'dir ve değişiklik olarak at ve eşek vardır bide halı :). MOD vardır SHADER MOD gerçekçi görünüm. TexturePack vardır MineCraft'ın görüntüsünü Değiştirir Örn:// Toprak hava hayvan malzeme görüntüsü değişir. Bi oyunun Orjinali vardır 39-50 € ben önceden bu fiyatın 1/3 ünü Almıştım bide Crackli olanı vardır bedava oyna vardır. Bence en iyisi Premium olandır paraya kıyabiliyorsan git al. Oyun güzel oyundur tavsiye ederim ve şuan hem yazıp hem oynuyorum. Oyna bence pff. kolum yoruldu .:D:D:D Ya sitesinden Minecraft kredi kartı ile al yada, sitesinden bedava indir demo ve full karısımı. veya full Minecraft 1.6.2 Cracked indir de indir. veya istiyosan ben sana oyunu atabilirim. eger oyun la ilgili bi sorunun olursa bana ulasman yeterlidir ve bu arada Youtubede kanalımız vardır MC ve diğer oyun videoları cekiyoruz. İyi Eğlenceler.
 
https://minecraft.net/ sitesinden oyunu indirip, belirli bir yere kadar ücretsiz oynayabilirsin. Uzun süre seni oynatır. Hatta ilk gün sabahlayabilirsin bile. Klasik hayatta kalma oyunları mantığıyla çalışıyor. Ancak küplerden oluşmuş bir dünya içerisinde yaşıyorsun. Yaklaşık 1 aylık bir oynama süresi var. Sonrasında yavaş yavaş kabak tadı vermeye başlıyor. O noktadan sonra çeşitli modlara ya da haritalara yönelebilirsin.
 
Minecraft süper bir oyun. Başlamayı düşünüyorsan ve grafikleri dert ediyorsan sakın etme texture pack kullanarak oyunu çok gerçekçi bir hale getirebilirsin, tabii bilgisayarının güçlü olması gerekiyor.
 
Single Mod'da oyunun save dosyalari bilgisayarda'mi yoksa server'lerdemi saklaniyor acaba?

Bir baska sorum ise item yapmak nasil oluyor ben ilk defa kurdum oyunun demosunu az önce ve yatak yapmak lazimmis onu ögrendim... Lakin hic koyun göremiyorum etrafda kac dakikadir... :)
 
Macera ve hayatta kalma temalı oyunları seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Yılbaşında indirime girerse bende almayı düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı