Minecraft tek oyunculu dünyamda yalnız değilim

GAMERuygar

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bugün Minecraft tek oyunculuda yeni bir dünya açtım ve Survival oynamaya başladım. birkaç dakika sonra arkamı döndüğümde Steve benzeri birisini görmüştüm.
Ve hemen kayboldu çok şaşırmıştım çünkü tek oyunculu moddaydım ve ardından garip piramit gibi yapılar, ağaçların yanması, redstone meşaleleri gibi şeyler gördüm ve oyunu kapattım. bu Steve benzeri varlık kimdir ve neden garip olaylar yaşanıyor Minecraft'ta? artık girmek istemiyorum. oynadığım sürüm de alfa 1.0.16.

Merhaba, bugün Minecraft tek oyunculuda yeni bir dünya açtım ve Survival oynamaya başladım. Birkaç dakika sonra arkamı döndüğümde Steve benzeri birisini görmüştüm.
Ve hemen kayboldu çok şaşırmıştım çünkü tek oyunculu moddaydım ve ardından garip piramit gibi yapılar, ağaçların yanması, redstone meşaleleri gibi şeyler gördüm ve oyunu kapattım. Bu Steve benzeri varlık kimdir ve neden garip olaylar yaşanıyor Minecraft'ta? Artık girmek istemiyorum. Oynadığım sürüm de alfa 1.0.16.

Komik değil.

fat-herobrine-herobrine.gif

Merhaba, bugün Minecraft tek oyunculuda yeni bir dünya açtım ve Survival oynamaya başladım. birkaç dakika sonra arkamı döndüğümde Steve benzeri birisini görmüştüm.
Ve hemen kayboldu çok şaşırmıştım çünkü tek oyunculu moddaydım ve ardından garip piramit gibi yapılar, ağaçların yanması, redstone meşaleleri gibi şeyler gördüm ve oyunu kapattım. bu Steve benzeri varlık kimdir ve neden garip olaylar yaşanıyor Minecraft'ta? artık girmek istemiyorum. oynadığım sürüm de alfa 1.0.16.
Öncelikle,Driverların güncel mi?

Merhaba, bugün Minecraft tek oyunculuda yeni bir dünya açtım ve Survival oynamaya başladım. Birkaç dakika sonra arkamı döndüğümde steve benzeri birisini görmüştüm.
Ve hemen kayboldu çok şaşırmıştım çünkü tek oyunculu moddaydım ve ardından garip piramit gibi yapılar, ağaçların yanması, redstone meşaleleri gibi şeyler gördüm ve oyunu kapattım. Bu steve benzeri varlık kimdir ve neden garip olaylar yaşanıyor Minecraft'ta? Artık girmek istemiyorum. Oynadığım sürüm de alfa 1.0.16.

Format at düzelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı