Minecraft tek oyunculuda yapılacak fikirler

Mert4455

Kilopat
Tek oyunculu modda Minecraft oynamak istiyorum ama ne zaman bir dünya oluştursam en fazla 5 gün sonra sıkılıp bırakıyorum. Buna engel olacak yapılabilecek şeyler arıyorum. 1.19 oynayacağım bana oyunu oynarken sıkılmamı engelleyecek, eğlenceli şeyler önerir misiniz? Keşif gibi şeyler olur, yapı fikirleri olur maceralar olur ne bileyim yapılacak bir şeyler önerin işte xd. Teşekkürler.

Hocam ben uzun süre Minecraft oynadım başkalarının fikirleri yerine kendi fikirletrimi oluşturmak bana daha iyi geliyordu arkadışınızlada oynayabilirsiniz arkadaş grubu daha iyi olabilir hatta.

Tek oyunculu modda Minecraft oynamak istiyorum ama ne zaman bir dünya oluştursam en fazla 5 gün sonra sıkılıp bırakıyorum. Buna engel olacak yapılabilecek şeyler arıyorum. 1.19 oynayacağım bana oyunu oynarken sıkılmamı engelleyecek, eğlenceli şeyler önerir misiniz? Keşif gibi şeyler olur, yapı fikirleri olur maceralar olur ne bileyim yapılacak bir şeyler önerin işte xd. Teşekkürler.

Tek kişilik oyunun saracağını pek düşünmüyorum arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz ya da Türk sunucularında SonOyuncu vb oynayarak eğlenebilirsiniz.

Kendi hayal gücünle yeraltı baseleri yap farmlar yap kendini oyalamak için saçma şeyler yap ende köy kurmak mesela ilk gelişmelisin ama sonra rahat rahat eğleneceksin netherite set koruma 4 basıp tamir basarsanız her şeyinize bir de üstüne Enderman farmı yaparsanız cidden eğlenebilirsiniz bayağı yapı ve farmlara kafanızı yorabilirsiniz.

Curse Forge indir ve bir mod paketi seç sonrasındada keyfini çıkar!

Mod bulmasına gerek yok CurseForge de modlar paket olarak kullanılıyor.Tıklıyosun seçtiğin moda.İniyor 600mb falan artık ne kadarsa.Mod paketlerim kısmından indirdiğin modu tıklıyosun giriyosun.Açıyosun dünya oynuyosun.Teker teker indirmene gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı