OdellaK Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 Arkadaşlar tekkit Legends için serverkurmadan sunucu kiraladık ama adamlar herhalde vanilla açtı. Bunu nasıl tekkit yaparım? Panelde göremedim de. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2021
Arkadaşlar tekkit Legends için serverkurmadan sunucu kiraladık ama adamlar herhalde vanilla açtı. Bunu nasıl tekkit yaparım? Panelde göremedim de.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 17 Mart 2021 #2 Nereden kiraladığınızı yazmamışsınız ki hocam. Nasıl yardımcı olalım bu şekilde? Artı 0 Eksi
KS KS OdellaK Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #3 kade dedi: Nereden kiraladığınızı yazmamışsınız ki hocam. Nasıl yardımcı olalım bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Serverkurma dedim ya Artı 0 Eksi
kade dedi: Nereden kiraladığınızı yazmamışsınız ki hocam. Nasıl yardımcı olalım bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Serverkurma dedim ya
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 17 Mart 2021 #4 OdellaK dedi: Serverkurma dedim ya Genişletmek için tıkla... Allah'ım, hosting ismine bak . Yanlış anlamışım, kusura bakmayın. Sunucuyu açarken seçenek geliyor karşınıza diye biliyorum, seçmediniz mi? Yoksa seçenek çıkmadı mı? Artı 0 Eksi
OdellaK dedi: Serverkurma dedim ya Genişletmek için tıkla... Allah'ım, hosting ismine bak . Yanlış anlamışım, kusura bakmayın. Sunucuyu açarken seçenek geliyor karşınıza diye biliyorum, seçmediniz mi? Yoksa seçenek çıkmadı mı?
D DyaLto Picopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 310 17 Mart 2021 #5 kade dedi: Nereden kiraladığınızı yazmamışsınız ki hocam. Nasıl yardımcı olalım bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Arkadaş Serverkurma yazmış hocam. Artı 0 Eksi
kade dedi: Nereden kiraladığınızı yazmamışsınız ki hocam. Nasıl yardımcı olalım bu şekilde? Genişletmek için tıkla... Arkadaş Serverkurma yazmış hocam.
KS KS OdellaK Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #6 kade dedi: Allah'ım, hosting ismine bak . Yanlış anlamışım, kusura bakmayın. Sunucuyu açarken seçenek geliyor karşınıza diye biliyorum, seçmediniz mi? Yoksa seçenek çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Seçtim hatta almadan önce destek ile iletişime geçtim dediği şeyi seçtim ama uğraşamdılar herhalde vanilla geldi. Dosya Ekleri Screenshot_5.png 210 KB · Görüntüleme: 129 Artı 0 Eksi
kade dedi: Allah'ım, hosting ismine bak . Yanlış anlamışım, kusura bakmayın. Sunucuyu açarken seçenek geliyor karşınıza diye biliyorum, seçmediniz mi? Yoksa seçenek çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla... Seçtim hatta almadan önce destek ile iletişime geçtim dediği şeyi seçtim ama uğraşamdılar herhalde vanilla geldi.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 17 Mart 2021 #7 OdellaK dedi: Seçtim, hatta almadan önce destek ile iletişime geçtim. Dediği şeyi seçtim ama uğraşamadılar herhalde. Vanilla olarak geldi. Genişletmek için tıkla... Paneli iyice kurcalayın, olmuyorsa yetkilileri ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
OdellaK dedi: Seçtim, hatta almadan önce destek ile iletişime geçtim. Dediği şeyi seçtim ama uğraşamadılar herhalde. Vanilla olarak geldi. Genişletmek için tıkla... Paneli iyice kurcalayın, olmuyorsa yetkilileri ile iletişime geçin.
KS KS OdellaK Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #8 kade dedi: Paneli iyice kurcalayın, olmuyorsa yetkilileri ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... ah bi geri dönseler Artı 0 Eksi
kade dedi: Paneli iyice kurcalayın, olmuyorsa yetkilileri ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... ah bi geri dönseler
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 17 Mart 2021 #9 OdellaK dedi: ah bi geri dönseler Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam. İletişime geçmek tek çare. Artı 0 Eksi
OdellaK dedi: ah bi geri dönseler Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok hocam. İletişime geçmek tek çare.