Arkadaşlarımla oynamak için map yapıyorum. Aşağıdaki videoda testfor komutu ile komut bloğu kullanılıyor ve diğer videoda ise XP komutunu kullanıyor. 1.16.5'te bu komutlar kaldırılmış. Bu videodaki sistemleri hangi komutlarla yapabilirim?
/execute executes another command but allows changing the executor, changing the position and angle it is executed at, adding preconditions, and storing its result. There are fourteen[JE only] / eleven[BE only] instructions (aka. subcommands) for the /execute command. Multiple subcommands can...
/execute executes another command but allows changing the executor, changing the position and angle it is executed at, adding preconditions, and storing its result. There are fourteen[JE only] / eleven[BE only] instructions (aka. subcommands) for the /execute command. Multiple subcommands can...
Araştırma yapmanız daha mantıklı olur bence, yeni sürümlerde daha fazla özellik var.
İkisi birlikte toplam 40 dakikayı bulan videolar olduğu için ne yaptığınızı tam olarak kestirip yardım edemiyorum; yine de tavsiyem araştırmanız yönünde.
Araştırma yapmanız daha mantıklı olur bence, yeni sürümlerde daha fazla özellik var.
İkisi birlikte toplam 40 dakikayı bulan videolar olduğu için ne yaptığınızı tam olarak kestirip yardım edemiyorum; yine de tavsiyem araştırmanız yönünde.
Attığım videolarda 1. videoda dk 9:25'de olan suya girince tp atma olayını yapmaya çalışıyorum,
ikinci videoda ise kendi parkuruma uyarlayacak olursam basınç plakasına basınca saniye misali leveli sürekli +1 +1 +1 diye arttırmasını istiyorum.
Execute komutu cidden cok detaylı şeyler yaratmış komutlar bölümünde. Biraz zorlanacağım ama denemekten zarar gelmez