Minecraft texture pack kullanınca piksel piksel görünüyor

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Almanya
Daha fazla  
Meslek
König
Merhabalar. Nedense önceki PC'de MC'de texture packle oynarken hiçbir sorun yoktu ama yeni PC alıp ona MC yükledim. Onda nedense sanki piksel pikselmiş gibi duruyor.
Sorunu bayağı uğraştım çözemedim, bayağı sinirimi bozdu.

Başka texture pack ile denediniz mi? Kopyalarken veya dosyayı atarken dosyada bozukluk olmuş olabilir.

Texture pack kaynaklıdır. Texture pack sürümüyle tam uyan sürümde oyna. Mod varsa onlar çakışıyor olabilir. Yanlışlıkla başka texture pack yüklemiş olabilirsin. Snapshot sürümünde oynuyorsan ondan olabilir. Korsan oynuyorsan ondan olabilir. Shader pack kullanıyorsan ondan olabilir. Ekran kartı desteklemiyor olabilir, shader pack yapınca bana da aynısı oluyordu.
Yazdıklarımı deniyebilirsin.

Başka texture pack ile denediniz mi? Kopyalarken veya dosyayı atarken dosyada bozukluk olmuş olabilir.
Kopyalamadım int den indirdim hemde birkaç kere başka texture packlerde denedim bu arada gui scale normal yapınca pikselleşmiyor ama çok küçük görünüyor envanter felan, large yapıyorum tam istediğim boyut oluyor ama bu sefer pikselleşiyor auto yapıyorum pikselleşme olmuyor ama bu seferde çok büyük oluyor herşey.
Diğerlerindede oluyor mod yok korsan ve orjinal arasında fark olmadı denediğimde shader açmadım snapshot girmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…