Çözüldü Minecraft'ta uzaklar piksel piksel görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asmertenss

Zeptopat
Daha fazla  
2025-04-06_00.00.04.png

Arkadaşlar oyun hep böyle görünüyor. Monitör/Laptop ekranı fark etmiyor orijnal Minecraft ekran kartı RTX 3050 Ti NVIDIA 3D ayarlarım kalitesi fullde olmasına rağmen böyle. Oyun zevkini çok kaçırıyor. Çözümünü bilen varsa çok sevinirim.

Çözüm
Hocam tüm ayarlarla oynadım Minecraft'ta ama etki etmedi.

Anlamadımki vallahi oyundaki tüm ayarları kurcaladım sorun çözülmedi NVIDIA ayarlarında kenar yumuşatmalar hangisi bilmiyorum ama.

Hocam OptiFine kurulu mu?

Hocam tüm ayarlarla oynadım Minecraft'ta ama etki etmedi.

Anlamadımki vallahi oyundaki tüm ayarları kurcaladım sorun çözülmedi NVIDIA ayarlarında kenar yumuşatmalar hangisi bilmiyorum ama.

Hocam bu ayarlar benim PC patates olduğundan kapatıyorum ben.

Hocam bir de minimap seviyesi var onu arttırmayı da deneyebilirsiniz ayarlardan.
Hocam fotoğraf işaretlediğim yerleri kontrol edip arttırmayı deneyin içlerinden biri çöünürlük onu da kontrol edin eğer olmazsa shader kurmayı ya da texturepack indirmeyi deneyin.

Umarım bunlar yardımcı olur.

Hocam orada mipmap filtreleme yazan yerin altında anizotropik filtreleme diye bir şey var ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu da deneyin bu arada sorununuzu çözdünüz mü?

Dosya Ekleri

• mc1.png
    mc1.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 36
  • mc2.png
    mc2.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 35
  • mc33.png
    mc33.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Hocam fotoğraf işaretlediğim yerleri kontrol edip arttırmayı deneyin içlerinden biri çöünürlük onu da kontrol edin eğer olmazsa shader kurmayı ya da texturepack indirmeyi deneyin.

Umarım bunlar yardımcı olur.

Hocam orada mipmap filtreleme yazan yerin altında anizotropik filtreleme diye bir şey var ne işe yarıyor bilmiyorum ama onu da deneyin bu arada sorununuzu çözdünüz mü?

Hocam mipmap seviyesini maksimuma çıkarınca sorunum çözüldü gibi. Teşekkür ederim ama yine de yaprakların çok saydam olması can sıkıyor. Ona da yapacak bir şey yok herhalde.

Hocam mipmap seviyesini maksimuma çıkarınca sorunum çözüldü gibi. Teşekkür ederim ama yine de yaprakların çok saydam olması can sıkıyor. Ona da yapacak bir şey yok herhalde.

Hocam yaprakların saydamlığını ayarlardan kapatabiliyorduk ama kapatınca oyun daha kötü oluyor 10 yıl önceki Minecraft'ta benziyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı