Minecraft TL Launcher Ne Kadar Yer Kaplıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TLauncher da Badlion ve Lunar Launcher gibi sadece bir Launcher'dır! Lütfen daha TLauncher'ın ne olduğunu bilmeden gelip "Korsana destek yok!" yazmayın. Zira eğer Moderatörler korsan olduğunu düşünseydi konuyu kapalı şekilde açarlardı.
 
1 java sürüm minecraft 215,77TL 23€ -_-.
Para biriktiriyorum gittikçe daha çok pahalı hale geliyor.
 
Git resmi sitelerden 5 TL vererek al. Vallaha bak daha garanti hem linç yemezsin burdan.
Bu şekilde premium olarak Minecraft hesabı alınabileceğini söylüyorsun, bu EULA'ya göre yasak fakat Mojang pek bunları önemsemiyor sanırım. Çünkü bu konuda bir işlem yapmıyor.
 
Bu şekilde premium olarak Minecraft hesabı alınabileceğini söylüyorsun fakat bu EULA'ya göre yasak fakat Mojang pek bunları önemsemiyor sanırım. Çünkü bu konuda bir işlem yapmıyor.
Takmaz zaten en çok satan oyun Minecraft.(orjinal)
 
Korsana destek yok demeyeceğim kendim kullanıyorum. İndir gitsin. Küçük boyutu var.
 
Korsana destek yok!
Kardeşim adam eğer oyunu satın almış olsaydı gider kendi launcherini kullanırdı. Yan yan launcherler kullandığına göre korsandır, başka şans yok.
Bu launcher hakkında pek bilgi sahibi değilim fakat birçok yorumda korsana destek olmadığına dair yorumlar var. Bunun yanı sıra bazı kullanıcılar orijinal launcher kullanılması gerektiğini savunuyor.
Bu konuda bir örnek vermek istiyorum. Bir zamanlar Twitch'e ait olan fakat sonradan satılan CurseForge destekli launcher, Minecraft mod yüklemeye yarıyor. Bu da 3. parti ama korsan değil.
 
Takmaz zaten en çok satan oyun Minecraft.(orijinal)

Sadece satış değil de oyunun popülaritesini arttırdığı için ellemiyorlar mesela normalde ücretli shader veya texture packler yapmak yasak ama patreon araclığı ile bunlardan ayda 50000 dolar kazananlar var Mojang bir şey demiyor.
 
5 TL mi? Hani, nerede :D?

Ekran Alıntısı.PNG

Yatırım tavsiyesi değildir.😝😝
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı