Orijinal Minecraft'a sahibim ama arkadaşlarım korsan kullandığı için onlarla giremiyorum dolayısıyla korsan indirmem gerekiyor. Bu launcher güvenli midir? Aternos ile oynayacağız. Korsana destek yokçular gelmeden bilenler cevaplarsa sevinirim.
Orijinal Minecraft'a sahibim ama arkadaşlarım korsan kullandığı için onlarla giremiyorum dolayısıyla korsan indirmem gerekiyor. Bu Launcher güvenli midir? Aternos ile oynayacağız. Korsana destek yokçular gelmeden bilenler cevaplarsa sevinirim.
Korsana destek yok, Aternos'tan korsan ve orijinal oyuncular karşılıklı oynayabiliyor. Tlauncher indirmek zorunda değilsinizOrijinal Minecraft'a sahibim ama arkadaşlarım korsan kullandığı için onlarla giremiyorum dolayısıyla korsan indirmem gerekiyor. Bu launcher güvenli midir? Aternos ile oynayacağız. Korsana destek yokçular gelmeden bilenler cevaplarsa sevinirim.
Bende Windows 10 Edition var, TLauncher ise Java. Resmi sunucuya değil Aternos'a bağlanacağımız için oynayabilir miyiz?TLauncher Minecraft ile aynı dosyaları kullanır sadece Premium hesap olmadığı için özel serverlara giremezsiniz. Güvenlik kısmına gelecek olursak kaynak kodlarını görmediğimiz için bir şey diyemeyiz.
Orijinal Minecraft'a sahibim ama arkadaşlarım korsan kullandığı için onlarla giremiyorum dolayısıyla korsan indirmem gerekiyor. Bu Launcher güvenli midir? Aternos ile oynayacağız. Korsana destek yokçular gelmeden bilenler cevaplarsa sevinirim.
Bende Windows 10 Edition var, TLauncher ise Java. Resmi sunucuya değil Aternos'a bağlanacağımız için biz oynayabilir miyiz?
Windows 10 versiyonu Bedrock ile uyumlu, Aternos'tan Bedrock edition olarak sunucu kurarsanız oynayabilirsinizBende Windows 10 Edition var, TLauncher ise Java. Resmi sunucuya değil Aternos'a bağlanacağımız için biz oynayabilir miyiz?
Hocam o resmi sunucular için geçerli değil mi?İkinizinde ya bedrock ya da Java sürümüne sahip olmanız lazım.
Windows 10 Edition ile Bedrock Edition aynı şey.Windows 10 versiyonu Java ile uyumlu, Bedrock edition kullanmadığınız sürece oynayabilirsiniz
Windows 10 versiyonu Java ile uyumlu, Bedrock Edition kullanmadığınız sürece oynayabilirsiniz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.