Minecraft Türkçe SMP sunucusu var mı?

BlackNomx

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2020
Mesajlar
312
Çözümler
2
Uzun süredir Minecraft oynuyorum ve şu sıra dreamsmp videolarına sardım. O tür bir sunucu kurmak veya oynamak istiyorum. O tür bir sunucuda oynayan veya o tür bir sunucu kurmak isteyen birileri varsa yanıtlayın.
 
SMP demek "survival multiplayer" demek, birçok "hayatta kalma" sunucusu mevcut. Ancak onların oynadığı ortamda herkes birbirini tanıyor, whitelist mantığı var. İnternette oynadığınız sunucularda bu bağları sizin kurmanız gerekecek.

 
SMP demek "Survival multiplayer" demek, birçok "hayatta kalma" sunucusu mevcut. Ancak onların oynadığı ortamda herkes birbirini tanıyor, whitelist mantığı var. İnternette oynadığınız sunucularda bu bağları sizin kurmanız gerekecek.


Biliyorum Smp'nin ne demek olduğunu fakat o videolarda gördüğümüzde bir roleplay de dönüyor sadece düz Survival oynanmıyor o kafada kişilerle oynanmalı ve ayrıca attığınız sitedeki çoğu Survival sunucu para kazanmak amacı ile devamlılığını sürdürüyor fakat benim aradığım para amacı gütmeyen eğlenmek için oynayan bir oyun topluluğu siz beni yanlış anlamışsınız.
 
merhabalar, eğer hala arıyorsanız ben bu tarz sunucuları aylardır arıyorum, fakat hiç bulamadım. Sunucu kurmayı ve plugin yüklemeyi de biliyorum. İsterseniz beraber bir sunucu kurabiliriz Roleplay ve Survival tabanlı
 

Yeni konular

Geri
Yukarı