Minecraft Twitch cape alınabilir mi?

https://www.minecraft.net/en-us/15th-anniversary#MC_Anniversary_Cape Bunu diyorsanız alabilirsiniz. Diğerlerine ben de yetişemedim, plati.ru gibi sitelerde Twitch ve Tiktok pelerinlerini satıyorlar. Oradan alabiliriz gibi. Twitch cape diye iddia edilen bir kodu 2 TL'ye aldım, Tiktok pelerini 35 TL civarlarında onu henüz almadım.
hala satışta gördüğün ve güvenilir bir site var mı peki kodu alsam twitch kullanabilir miyim

https://www.minecraft.net/en-us/15th-anniversary#MC_Anniversary_Cape Bunu diyorsanız alabilirsiniz. Diğerlerine ben de yetişemedim, plati.ru gibi sitelerde Twitch ve Tiktok pelerinlerini satıyorlar. Oradan alabiliriz gibi. Twitch cape diye iddia edilen bir kodu 2 TL'ye aldım, Tiktok pelerini 35 TL civarlarında onu henüz almadım.
türk lirası nasıl yapabilirim çalıştı mı sende

https://www.minecraft.net/en-us/15th-anniversary#MC_Anniversary_Cape bunu diyorsanız alabilirsiniz. Diğerlerine ben de yetişemedim, plati.ru gibi sitelerde Twitch ve TikTok pelerinlerini satıyorlar. Oradan alabiliriz gibi. Twitch cape diye iddia edilen bir kodu 2 TL'ye aldım, TikTok pelerini 35 TL civarlarında onu henüz almadım.

Çok teşekkür ederim aldım bedrocka geldi javayada gelir değil mi ya sonunda falan sana minnettarım 😊 iki tane arkadasim da kacirmisti uzulmuslerdi senin sayende onlara da aldim kendimede.

Son düzenleme:
@True Gaming Rica ederim, Bedrock'a geldiğini nasıl anladınız? Bende Java'da sadece şu gözüküyor, Bedrock'a nereden bakacağımı bulamadım. Bir de hangileriniz aldınız? Tiktok ve Twitch skinlerini mi?

1717662076054.png
Eki Görüntüle 2214456

Tamamdır daha önce Bedrock girmediğim için yine siteden bakılıyor zannediyordum, launcherda gözüküyor tüm skinler. Java için 8 Temmuz'dan sonra geleceği söyleniyor.

Son düzenleme:
Düzenlemi5]@true Gaming[/USER] rica ederim, Bedrock'a geldiğini nasıl anladınız? Bende Java'da sadece şu gözüküyor, Bedrock'a nereden bakacağımı bulamadım. Bir de hangileriniz aldınız? TikTok ve Twitch skinlerini mi?

Eki Görüntüle 2214455Eki Görüntüle 2214456

Tamamdır daha önce Bedrock girmediğim için yine siteden bakılıyor zannediyordum, Launcher'da gözüküyor tüm skinler. Java için 8 Temmuz'dan sonra geleceği söyleniyor.

Launcher veya direkt Bedrock'un içinde karakter düzenlemedeki capes bölümünde yer alıyor.

@True Gaming Rica ederim, Bedrock'a geldiğini nasıl anladınız? Bende Java'da sadece şu gözüküyor, Bedrock'a nereden bakacağımı bulamadım. Bir de hangileriniz aldınız? Tiktok ve Twitch skinlerini mi?

Eki Görüntüle 2214455Eki Görüntüle 2214456

Tamamdır daha önce Bedrock girmediğim için yine siteden bakılıyor zannediyordum, launcherda gözüküyor tüm skinler. Java için 8 Temmuz'dan sonra geleceği söyleniyor.
Sakın tiktok için para vermeyin hala alınabiliyor twitch sonlandı ben twitch aldım bi yarım saate geldi

Eğer plati.ru'dan aldıysanız pek güvenli bir yer olduğu söylenmiyor. Umarım sanal kart ile almışsınızdır.

Bende şimdi satın aldım kod ile Java'ya gelmedi Bedrock'a geldi niye böyle oldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı