Minecraft ucuza premium var mı?

HalimYlmz

Centipat
Daha fazla  
Minecraft oyununu ucuza satan yerler eskiden görmüştüm, bunlar güvenilir mi? Şu an aktif olarak güvenilir ve ucuza alabileceğim bir yer var mı?(ucuz olanların güvenilir olmadığını biliyorum amacım bir şey denemek)

Son düzenleme:
Minecraft oyununu ucuza satan yerler eskiden görmüştüm, bunlar güvenilir mi? Şu an aktif olarak güvenilir ve ucuza alabileceğim bir yer var mı?

Yok. Var ama haftaya hesaba erişememe çok büyük bir olasılık.

Minecraft oyununu ucuza satan yerler eskiden görmüştüm, bunlar güvenilir mi? Şu an aktif olarak güvenilir ve ucuza alabileceğim bir yer var mı?(ucuz olanların güvenilir olmadığını biliyorum amacım bir şey denemek)

Ben İtemsatış'tan aldım 2 ay önce şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama şans işi biraz.

Prehesap adlı bir site var oradan alabilirsin. 150 TL'ye elmas paket var ve sınırsız garantili ayrıca paylaşımlı hesap da değil. O kadar bütçen yoksa 80 TL'ye altın pakette alabilirsin ama altın pakette hesaptaki Minecraft üyeliği gidebiliyor. En iyisi uyguna elmas paket almak senin tercihin.

Prehesap adlı bir site var oradan alabilirsin. 150 TL'ye elmas paket var ve sınırsız garantili ayrıca paylaşımlı hesap da değil. O kadar bütçen yoksa 80 TL'ye altın pakette alabilirsin ama altın pakette hesaptaki Minecraft üyeliği gidebiliyor. En iyisi uyguna elmas paket almak senin tercihin.

Elmas pakette paylaşım olmama ve sınırsız olma garantisini nasıl veriyorlar. Senin şansına mı denk geldi yoksa hep mi böyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı