Minecraft ucuzlar mı?

MC Dungeon, Java ve win10 edition'u çıktığından beri oynarım. Crackli de oynadığım oldu fakat zevkini almak için maalesef parayı vermek lazım. :( Şansa ki ben 50tl'ye java ve win10'un birlikte bu işi çözmüştüm fakat çok zaman geçti. (O zamana kadar ben de çok beşer onar lira verdim hesap çalan sitelere. Küçüktüm, hiç değilse insanların 5 lira için ne kadar uğraştığını görmüş oldum. :D)

Win10'da Realms'taki haritalar ve minigamelerde zaman geçirmek ve her platformdan insanla beraber eğlenmek. Java'da quest-based/tech/adventure/hardcore... modpackler ve MTA, Origin Realms, Datblock gibi sunucularda yabancılarla arkadaşlıklar kurup güzel topluluklar oluşturmak kadar hiç bir şeyden daha fazla zevk almadım. Önerdiğimde alan arkadaşlarımın çoğunun yabancı dil ve oyunlarda genel mod ve eklentilerin işleyişlerini öğrenmeleri (Ben de dahil) mc'ye dayanır. Keşke küçük yaştaki arkadaşlar da çalıntı içeriklere yürüyen saçma sunuculara zaman harcamaktan bari community'si olan sunucularda oynasalar. Crack'te bile kaliteli sunucu var.

Demek istediğim bu oyuna yılbaşında 130 TL net bir şekilde verilir. Kesinlikle de değer. Bana kalırsa :)
 
Türk Lirası'nın Euro'ya karşı değer kazanması dışında bir ihtimal göremiyorum. Gerçi o da bir ihtimal değil. Minecraft Game Pass'e geliyor sanırsam, Crunchyroll'dan kod alıp oynayabilirsiniz.
 
Java ise sadece bilgisayarlarda oynanan sürümü.
Hocam ben yok demedim ki.
Sadece bilgisayarlarda oynanan sürümü dediğiniz için öyle bir algı oluşuyor.
ARM işlemcide Java çalıştırmak mantık dışı ama yapanlar varmış.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Video Java'dan bahsedilen kısımdan başlayacak. Android telefonunuza CPU-Z indirip açın ve sistem kısmına tıklayın orada Java VM yazmakta.
 
Arkadaşlar hiç ucuzlar mı diye sormayın. Alacaksanız hemen alın çünkü her gün daha da pahalılaşıyor. Hem Minecraft çıktığı yıldan beri hemen hemen aynı fiyatta. Ucuzlaması için Euro'nun düşmesi gerek fakat bu günümüzde pek de mümkün değil maalesef.
 

Geri
Yukarı