Minecraft ücretsiz modlu server için hosting önerisi

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft'ta modlu server kurmak istiyorum. Normalde kendi bilgisayarıma kurardım ama hem server hem oyun kastırdığı için siteden açmak istedim. Önerebileceğiniz kaliteli, özellikleri iyi olan ücretsiz bir hosting var mıdır? (Aternos önermeyin)

Hocam arkadaşlarınızla oyanayacaksanız birkaç tane var ama büyük bir sunucu yapacaksanız hem de modlu, mecburi paralı sunuculara bakacaksınız.

Hocam ücretsiz olarak Aternos'tan başka yapan oldugunu sanmıyorum. Sonuçta bir şirketin elektrigini RAM'ini SSD'sini yiyorsunuz sunucu açma sürecinde. Tahminimce başka bir hosting sitesi varsa da kalitesizdir. Modlu falan kurmak istiyosanız belli bir bütçeye çıkmanız lazım.

Merhaba. Minecraft'ta modlu server kurmak istiyorum. Normalde kendi bilgisayarıma kurardım ama hem server hem oyun kastırdığı için siteden açmak istedim. Önerebileceğiniz kaliteli, özellikleri iyi olan ücretsiz bir hosting var mıdır? (Aternos önermeyin)

Arernos önermeyin demişsiniz ama şu an ücretsiz olarak size bütün özellikleri sunan tek bir sunucu var büyük bir sunucu açmak istiyorsanız para ödemek şart. Aternos'ta zaten 5 kişiye kadar rahat oynayabilirsiniz.

Arernos önermeyin demişsiniz ama şu an ücretsiz olarak size bütün özellikleri sunan tek bir sunucu var büyük bir sunucu açmak istiyorsanız para ödemek şart. Aternos'ta zaten 5 kişiye kadar rahat oynayabilirsiniz.

Normalde Hamachi ile yerel ağdan paylaşıp oynuyorduk ama artık çalışmıyor nedenini anlamadığım bir şekilde.

Bilgisayarınız iyiyse kendiniz kurabilirsiniz.

Kendi PC nizde playit gg ya da ngrok ile herkese açık bir server oluşturabilirsiniz.
Bedava hosting konusuna gelirsek.
Spaceify işinizi görür:

Bedava 7/24 hosting tarafında daha iyisini tanımam alternatifi olarak:
Kullanabilirsiniz ama sürekli dolu oluyor MooNodes buradan arada sırada kontrol edin %98-%97'ye düşerse kullanım moonodesde kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı