Minecraft ücretsiz sunucu açmak için site önerisi

Snorem

Picopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Mafia
70 tane mod kuracağım. en az 4 GB RAM'i olan bedava sunucu açma sitesi arıyorum. Biliyorum, pek mümkün değil fakat belki bilen birisi vardır. (Aternos önermeyin, çünkü 10 tane mod zor kaldırıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
70 tane mod kuracağım. En az 4 GB RAM'i olan bedava sunucu açma sitesi arıyorum. Biliyorum, pek mümkün değil fakat belki bilen birisi vardır. (Aternos önermeyin, çünkü 10 tane mod zor kaldırıyor.)

Aternos 2550 MB RAM en fazla galiba zaten.

Google Cloud Platform'un verdiği 3 ay geçerli 300 dolarlık deneme kredisiyle sunucu açabilirsiniz. Kalıcı bir seçenek değil ama bildiğim başka seçenek yok.

70 tane mod kuracağım. En az 4 GB RAM'i olan bedava sunucu açma sitesi arıyorum. Biliyorum, pek mümkün değil fakat belki bilen birisi vardır. (Aternos önermeyin, çünkü 10 tane mod zor kaldırıyor.)

Kanka Aternos bildiğim başka yok benim

Maalesef pek mümkün değil gibi hocam. Aylık cüzi bir miktara sunucu kiralamanız sizin için daha iyi olur.

Falixnodesten açabilirsin 4 GB RAM veriyor ama VPN ile giriş yapman gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…