Minecraft ücretsiz sunucu açmak için site önerisi

Eğer gerçekten ilerleteceğiniz, ilerde para kazanacağız bir sunucu açmak istiyorsanız mecburen paralı platformlara geçiş yapmanız lazım, tabii bunlar olmasa da sunucu açabilirsiniz.

Bir tane aternosun sitesi var 12 gb a kadar ram ayarlanıyo ismini bulursam yazarım
Dediğin siye bu sanırsam. Ama sınırsız değil bu. 1 saat oynuyorsun devamı için para istiyor.
Eğer gerçekten ilerleteceğiniz, ilerde para kazanacağız bir sunucu açmak istiyorsanız mecburen paralı platformlara geçiş yapmanız lazım, tabii bunlar olmasa da sunucu açabilirsiniz.
Hocam arkadaşla oynamak için. 2 kişiyiz.
Falixnodesten açabilirsin 4 GB RAM veriyor ama VPN ile giriş yapman gerekli.
Bakacağım, teşekkürler.

Google Cloud Platform'un verdiği 3 ay geçerli 300 dolarlık deneme kredisiyle sunucu açabilirsiniz. Kalıcı bir seçenek değil ama bildiğim başka seçenek yok.

Hocam bununla ilgili detay verebilir misiniz Google da bir bulut üzerinden Minecraft sunucusu açılabiliyor mu yani?

Kredi kartın varsa oracle. Denemedim. Para çekerse, borç çıkarsa vs. sorumluluk kabul etmem. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğin siye bu sanırsam. Ama sınırsız değil bu. 1 saat oynuyorsun devamı için para istiyor.

Hocam arkadaşla oynamak için. 2 kişiyiz.

Bakacağım, teşekkürler.

Buradan bakabilirsiniz falixnodes in nasıl kurulacağına.

Buradan bakabilirsiniz falixnodes in nasıl kurulacağına.
Çok teşekkür ederim. Tam istediğim gibi. Bir süre kısıtlaması bulunuyor mu?

70 tane mod nedir? Ben de bu aralar arkadaşlarla modlu server için mod arıyorum ama bulamıyorum. Şansınız varsa yazar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı