Reis adam sona Aternos önermeyin yazmış
Dediğin siye bu sanırsam. Ama sınırsız değil bu. 1 saat oynuyorsun devamı için para istiyor.Bir tane aternosun sitesi var 12 gb a kadar ram ayarlanıyo ismini bulursam yazarım
Hocam arkadaşla oynamak için. 2 kişiyiz.Eğer gerçekten ilerleteceğiniz, ilerde para kazanacağız bir sunucu açmak istiyorsanız mecburen paralı platformlara geçiş yapmanız lazım, tabii bunlar olmasa da sunucu açabilirsiniz.
Bakacağım, teşekkürler.Falixnodesten açabilirsin 4 GB RAM veriyor ama VPN ile giriş yapman gerekli.
Google Cloud Platform'un verdiği 3 ay geçerli 300 dolarlık deneme kredisiyle sunucu açabilirsiniz. Kalıcı bir seçenek değil ama bildiğim başka seçenek yok.
Dediğin siye bu sanırsam. Ama sınırsız değil bu. 1 saat oynuyorsun devamı için para istiyor.
exaroton - High-end on demand game servers
Discover on demand Minecraft servers with exaroton.com. Our unique pricing model allows you to only pay for the time your server is active, giving you unmatched control and flexibility.exaroton.com
Hocam arkadaşla oynamak için. 2 kişiyiz.
Bakacağım, teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. Tam istediğim gibi. Bir süre kısıtlaması bulunuyor mu?Buradan bakabilirsiniz falixnodes in nasıl kurulacağına.
Bedava Minecraft sunucusu açma
Merhabalar. Herkesin isteği bir Minecraft oyun sunucusunun olmasıdır. Bazıları Aternos 7/24 değil diye ısrar ederler. Bazıları Minecraft sunucusu için para biriktirip VDS alırlar ve yapamayınca pişman olurlar. Ben bugün size cebinizden 1 kuruş bile çıkmadan nasıl beleş sunucu açılır bunu...www.technopat.net
Çok teşekkür ederim. Tam istediğim gibi. Bir süre kısıtlaması bulunuyor mu?
70 tane mod nedir? Ben de bu aralar arkadaşlarla modlu server için mod arıyorum ama bulamıyorum. Şansınız varsa yazar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.