brNNN Picopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 İyi sosyaller. Minecraft Launcher uygulamasını açtığımda güncelleme başlıyor ve belli bir süre sonra "unable to download the Launcher Update launching previous version" hatası alıyorum. Xbox uygulamasında kurulu oyun. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
İyi sosyaller. Minecraft Launcher uygulamasını açtığımda güncelleme başlıyor ve belli bir süre sonra "unable to download the Launcher Update launching previous version" hatası alıyorum. Xbox uygulamasında kurulu oyun. Çözümü nedir?
Mezza Femtopat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 223 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 26 Ağustos 2023 #2 Silip en son sürümü yükle. Artı 0 Eksi
KS KS brNNN Picopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Mezza dedi: Silip en son sürümü yükle. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam 10 kere felan şakasız. Sonuç yok. brNNN dedi: Denedim hocam 10 kere felan şakasız. Sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdim. Eski sürümde denedim ama olmuyor kafayı yemek üzereyim. Artı 0 Eksi
Mezza dedi: Silip en son sürümü yükle. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam 10 kere felan şakasız. Sonuç yok. brNNN dedi: Denedim hocam 10 kere felan şakasız. Sonuç yok. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden indirdim. Eski sürümde denedim ama olmuyor kafayı yemek üzereyim.