Minecraft unkown error hatası

404353

Decapat
Makaleler
2
Merhabalar, arkadaşlar Minecraft'ı açtığımda: "Minecraft has not started because of an unknown error"

Yazısıyla karşılaşıyorum, ne yapabilirim? Yardım eder misiniz?

Kurulan yanlış java, java 8 update 51 istiyor. Başka bir şey bilmiyorum, ayrıca optifine veya forge giriyorsan hata veriyor @393060.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu yaparak ben çözmüştüm.

Relase giriyorum. Optifineda forge da girsem aynı.
Kurulan yanlış java, java 8 update 51 istiyor. Başka bir şey bilmiyorum, ayrıca optifine veya forge giriyorsan hata veriyor @393060.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu bende yaptım ama yeniden yapayım umarım olur.

Kurulan yanlış Java, Java 8 Update 51 istiyor. Başka bir şey bilmiyorum, ayrıca OptiFine veya Forge giriyorsan hata veriyor @393060.

Biliyorum ben Forge sürüme girmek istiyordum TLauncher üzerinden giremiyordum ama Forge'yi kendi sitesinden indirip kurdum şu an öyle oynuyorum.
Relase giriyorum. OptiFine'da Forge da girsem aynı.

Bunu bende yaptım ama yeniden yapayım umarım olur.

Olmazsa TLauncher log tutuyor onu atarsınız ne hatası olduğu yazıyor.

Hocam olmadı ama orda uptade video card drivers yazıyor. Video kart driversları nasıl güncelleyeceğim. Onu deneyerek çözüme ulaşma şansımız var mı?

Kendi sitesinden en güncelini indirebilirsin. Lakin, sorun o değil sorun TLauncher. Başka bir şey gelmiyor aklıma.

Kendi sitesinden en güncelini indirebilirsin. Lakin, sorun o değil sorun TLauncher. Başka bir şey gelmiyor aklıma.
Bilgisayarı sıfırlasam geçer mi?
?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı