E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 30 Ekim 2021 #1 Hypixel oynuyorum fakat uzaktaki NPC yazıları o kadar kötü ki okunamıyor bile. Çözümü var mıdır? Fotoğraf bıraktım.
Hypixel oynuyorum fakat uzaktaki NPC yazıları o kadar kötü ki okunamıyor bile. Çözümü var mıdır? Fotoğraf bıraktım.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #11 E0q1Nox dedi: mipmap düzeyleri diyorsanız denedim Genişletmek için tıkla... Shader ayarlarından resolution quality'i x2 yap. (resolution quality diye hatırlıyorum ama adı farklıda olabilir.) Artı 0 Eksi
E0q1Nox dedi: mipmap düzeyleri diyorsanız denedim Genişletmek için tıkla... Shader ayarlarından resolution quality'i x2 yap. (resolution quality diye hatırlıyorum ama adı farklıda olabilir.)
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #12 Zinederon dedi: Shader ayarlarından resolution Quality'i X2 yap. (resolution quality diye hatırlıyorum ama adı farklıda olabilir.) Genişletmek için tıkla... Doğru hatırlıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Shader ayarlarından resolution Quality'i X2 yap. (resolution quality diye hatırlıyorum ama adı farklıda olabilir.) Genişletmek için tıkla... Doğru hatırlıyorsunuz.
yigiteriss35 Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 320 Çözümler 4 Yer Manisa 30 Ekim 2021 #13 Çözünürlüğünüz en yüksek ayarında mı? Artı 0 Eksi
KS KS E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 30 Ekim 2021 #14 MustafaİRen dedi: Hocam, sizce uzaktayken yazıyı okumak çok saçma değil mi? Hani yakınına gidip de adam gibi okumak varken Genişletmek için tıkla... Evet fakat bu bedwars oynarken zümrütün çıkmasına kaş saniye kaldığına bakamıyorum bile. Artı 0 Eksi
MustafaİRen dedi: Hocam, sizce uzaktayken yazıyı okumak çok saçma değil mi? Hani yakınına gidip de adam gibi okumak varken Genişletmek için tıkla... Evet fakat bu bedwars oynarken zümrütün çıkmasına kaş saniye kaldığına bakamıyorum bile.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #15 E0q1Nox dedi: Evet fakat bu bedwars oynarken zümrütün çıkmasına kaş saniye kaldığına bakamıyorum bile. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı hocam, çabuk çözmelisin bu sorunu. Artı 0 Eksi
E0q1Nox dedi: Evet fakat bu bedwars oynarken zümrütün çıkmasına kaş saniye kaldığına bakamıyorum bile. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı hocam, çabuk çözmelisin bu sorunu.
KS KS E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 30 Ekim 2021 #16 Zinederon dedi: Shader ayarlarından resolution quality'i x2 yap. (resolution quality diye hatırlıyorum ama adı farklıda olabilir.) Genişletmek için tıkla... türkçesi ne MustafaİRen dedi: Doğru hatırlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... türkçesi nedir Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Shader ayarlarından resolution quality'i x2 yap. (resolution quality diye hatırlıyorum ama adı farklıda olabilir.) Genişletmek için tıkla... türkçesi ne MustafaİRen dedi: Doğru hatırlıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... türkçesi nedir
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.170 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #17 E0q1Nox dedi: Evet fakat bu bedwars oynarken zümrütün çıkmasına kaş saniye kaldığına bakamıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Dediğim ayarı yaptın mı? Birde hala oynuyorsan parti atabilirsin bana. Bakıyorum. Artı 0 Eksi
E0q1Nox dedi: Evet fakat bu bedwars oynarken zümrütün çıkmasına kaş saniye kaldığına bakamıyorum bile. Genişletmek için tıkla... Dediğim ayarı yaptın mı? Birde hala oynuyorsan parti atabilirsin bana. Bakıyorum.
MustafaİRen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.951 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2021 #18 Zinederon dedi: Dediğim ayarı yaptın mı? Bir de hala oynuyorsan parti atabilirsin bana. Bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Shader çözünürlük kalitesi. Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Dediğim ayarı yaptın mı? Bir de hala oynuyorsan parti atabilirsin bana. Bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Shader çözünürlük kalitesi.
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 30 Ekim 2021 #19 Anti-aliasing ile mipmap farklı diye hatırlıyorum, Türkçesi "kenar yumuşatma" olmalı. Artı 0 Eksi
KS KS E0q1Nox Decapat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 32 30 Ekim 2021 #20 Zinederon dedi: Dediğim ayarı yaptın mı? Birde hala oynuyorsan parti atabilirsin bana. Bakıyorum. Genişletmek için tıkla... türkçesi nedir yazdığınız ayarın Artı 0 Eksi
Zinederon dedi: Dediğim ayarı yaptın mı? Birde hala oynuyorsan parti atabilirsin bana. Bakıyorum. Genişletmek için tıkla... türkçesi nedir yazdığınız ayarın