2 297689 Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 7 4 Eylül 2021 #1 Minecraft için Vanilla PBR doku paketi yükledim fakat bir türlü çalıştıramadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi olmasını istiyorum. Shader ve PBR paketini yükledim. İkisini aynı anda çalıştırdım. OptiFine versiyonundayım ama yine de olmuyor.
Minecraft için Vanilla PBR doku paketi yükledim fakat bir türlü çalıştıramadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi olmasını istiyorum. Shader ve PBR paketini yükledim. İkisini aynı anda çalıştırdım. OptiFine versiyonundayım ama yine de olmuyor.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.231 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2021 #2 297689 dedi: Minecraft için vanilla pbr doku paketi yükledim fakat bir türlü çalıştıramadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi olmasını istiyorum. Shader ve pbr paketini yükledim. İkisini aynı anda çalıştırdım. OptiFine versiyonundayım ama yine de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminin shaderı ve doku paketini kaldırabileceğinden emin misin? Ayrıca oyun sürümü, OptiFine, shader ve doku paketi dörtlüsünün aynı sürümde olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
297689 dedi: Minecraft için vanilla pbr doku paketi yükledim fakat bir türlü çalıştıramadım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi olmasını istiyorum. Shader ve pbr paketini yükledim. İkisini aynı anda çalıştırdım. OptiFine versiyonundayım ama yine de olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sisteminin shaderı ve doku paketini kaldırabileceğinden emin misin? Ayrıca oyun sürümü, OptiFine, shader ve doku paketi dörtlüsünün aynı sürümde olması gerekiyor.