Minecraft VDS ve hosting ne işe yarar?

Yağızzizek

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir Minecraft serveri açmayı düşünüyorum bayağı bir şeyi ayarladım sunucuya kendi bilgisayarımdan 12 GB RAM verdim. Normalde benim 36 GB RAM'ım var neyse port falan acmam lazımmış public yapmak için ama lek güvenilir değil hosting almayı düşünüyorum. Bir de VDS ne işe yarar 12 GB RAM verdim zaten VDS'e gerek var mı?

Arkadaşlar ben bir Minecraft serveri açmayı düşünüyorum bayağı bir şeyi ayarladım sunucuya kendi bilgisayarımdan 12 GB RAM verdim. Normalde benim 36 GB RAM'ım var neyse port falan acmam lazımmış public yapmak için ama lek güvenilir değil hosting almayı düşünüyorum. Bir de VDS ne işe yarar 12 GB RAM verdim zaten VDS'e gerek var mı?

Sunucuya kendi bilgisayarından istersen 128 GB RAM ver, kapattığın anda sunucu kapanır.
VDS'in avantajı 7/24 açık olması kiralama parasını ödediğin müddetçe.
VDS'e gerek var çünkü 7/24 açık bırakmak zorundasın.

Sunucuya kendi bilgisayarından istersen 128 GB RAM ver, kapattığın anda sunucu kapanır.
VDS'in avantajı 7/24 açık olması kiralama parasını ödediğin müddetçe.
VDS'e gerek var çünkü 7/24 açık bırakmak zorundasın.
Benim evde 24 gb ramlik bi laptop var 7/24 acik biraksam onu serveri ondan acip öyle olabilirmi? Veya kıytırık ucuzundan bi vds de iş görür mü?

Benim evde 24 GB RAM'lik bir laptop var 7/24 acik biraksam onu serveri ondan acip öyle olabilir mi? Veya kıytırık ucuzundan bir VDS de iş görür mü?

Ucuz VDS'den kastığın Xeon işlemciler, onlarla sunucu açmak imkansız.
24 GB RAM olmasından ziyade işlemcin önemli. İşlemcin güçlüyse açarsın.
Bu arada elektrik masrafı olarak +200-400 arası artış olması muhtemel. Dengelemesi zor.
Alman gereken: Minecraft Premium Sunucu buradakilerden birisi olmalı en düşük 8 GB RAM ve 8 çekirdekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı