foreverr Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 97 Çözümler 1 11 Nisan 2020 #1 Selamlar. RTX 2060 ekran kartına sahibim. Acaba Minecraft ve GTA 5 oyunlarında RTX'i aktif edebilmem mümkün mü? Değilse ne zaman edebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Selamlar. RTX 2060 ekran kartına sahibim. Acaba Minecraft ve GTA 5 oyunlarında RTX'i aktif edebilmem mümkün mü? Değilse ne zaman edebilirim? Şimdiden teşekkürler.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 11 Nisan 2020 #2 GTA 5'de RTX özelliği yok. Minecraft hakkında tam bir bilgim yok. Ya yakında çıkacak yada şuan kullanılabilir durumda. Artı 0 Eksi
GTA 5'de RTX özelliği yok. Minecraft hakkında tam bir bilgim yok. Ya yakında çıkacak yada şuan kullanılabilir durumda.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.459 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 11 Nisan 2020 #3 Minecraft için gördüm de GTA 5'i bilmiyorum hatta Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et çok yakından tanıyacağın kişiler Artı 0 Eksi
Minecraft için gördüm de GTA 5'i bilmiyorum hatta Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et çok yakından tanıyacağın kişiler
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 11 Nisan 2020 #4 İkisinde de orijinal olarak yok. Ama Minecraft'a shader pack olarak yüklenebilir, SEUS PTGI Shader Pack olarak geçiyor. GTA 5'in grafik modları var ama RT özellikli var mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
İkisinde de orijinal olarak yok. Ama Minecraft'a shader pack olarak yüklenebilir, SEUS PTGI Shader Pack olarak geçiyor. GTA 5'in grafik modları var ama RT özellikli var mı bilmiyorum.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2020 #5 Ellie Williams dedi: İkisinde de orijinal olarak yok. Ama Minecraft'a shader pack olarak yüklenebilir, SEUS PTGI Shader Pack olarak geçiyor. GTA 5'in grafik modları var ama RT özellikli var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Minecraft RTX yakında çıkacak tüm önizlemeleri var. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: İkisinde de orijinal olarak yok. Ama Minecraft'a shader pack olarak yüklenebilir, SEUS PTGI Shader Pack olarak geçiyor. GTA 5'in grafik modları var ama RT özellikli var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Minecraft RTX yakında çıkacak tüm önizlemeleri var.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 11 Nisan 2020 #6 Ruter dedi: Minecraft RTX yakında çıkacak tüm önizlemeleri var. Genişletmek için tıkla... Çıkalı çok oldu 12. güncellemesi geldi bile. Geçen 13. güncelleme notunu paylaştı yapımcı. Düzeltme: Patreon üzerinden bağış yapmanız gerekiyor indirebilmek için. Get more from Sonic Ether on Patreon Creating Minecraft Shaders www.patreon.com Son düzenleme: 11 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Ruter dedi: Minecraft RTX yakında çıkacak tüm önizlemeleri var. Genişletmek için tıkla... Çıkalı çok oldu 12. güncellemesi geldi bile. Geçen 13. güncelleme notunu paylaştı yapımcı. Düzeltme: Patreon üzerinden bağış yapmanız gerekiyor indirebilmek için. Get more from Sonic Ether on Patreon Creating Minecraft Shaders www.patreon.com