Minecraft vs CS 2 seçkin vs FM 25

Burakk52

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, biraz bütçem var. Ancak oyun alma konusunda kararsızım. İlk olarak Minecraft mı yoksa CS2 seçkin mi almalıyım diye düşünürken FM25'i de ihtimaller arasına ekledim. Hepsi de güzel oyunlar. Sizde ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bambaşka kategorilerde oyunlar bunlar.
Yani CS2 seçkin alırsan haftalık çarşambadan çarşambaya seviye atladığında skin+kasa alırsın. Bunları satıp oyun alabilirsin. Ben CS2 seçkin almanı önerirdim.

Son düzenleme:
Minecraft'ı oynayan çoğu kişi korsan oynuyor. Ben korsana karşıyım. Ayrıca CS2 seçkinim var. Pek bir şey değil. $15'a değmez. Ben olsam FM25 alırdım. CS2 seçkin'den faydalanabilmek için sadece seçkinlerle beraber rekabetçi oyun oynaman lazım. Normal maçlarda da XP veriyor vermesine ama az veriyor. Ayrıca arkadaşınla falan oynuyorsan onda da seçkin olması lazım XP kazanabilmek için. Ben olsam FM25 alırdım. Ancak FM25 oynamadım hayatım boyunca. Dying Light'a da bak bir ara çok iyi oyundur.

Merhaba, biraz bütçem var. Ancak oyun alma konusunda kararsızım. İlk olarak Minecraft mı yoksa CS2 seçkin mi almalıyım diye düşünürken FM25'i de ihtimaller arasına ekledim. Hepsi de güzel oyunlar. Sizde ne yapmalıyım?

CS2 de seçkin alıp ondan sonra her hafta kasa alarak en azından bir dahaki indirimlere kadar FM25 alacak para biriktirebilirsin bence en mantıklısı odur. Şimdi burada beni linçleyebilirler ama Minecraft'ın da birçok ücretsiz Launcher'ları mevcut fakat almak istiyorsanız gerçektende Microsoft Store'dan almanızı öneririrm orada 500TL ve hem Java Edition hem de badrock Edition beraber gelioyor.

Son düzenleme:
Bambaşka kategorilerde oyunlar bunlar.
Yani CS2 seçkin alırsan haftalık çarşambadan çarşambaya seviye atladığında skin+kasa alırsın. Bunları satıp oyun alabilirsin. Ben CS2 almanı önerirdim.

Çarşambadan çarşambaya değil. Seçkini aldığın günden güne alırsın. Ben cumartesileri alıyorum hediyeleri.

CS2 de seçkin alıp ondan sonra her hafta kasa alarak en azından bir dahaki indirimlere kadar FM25 alacak para biriktirebilirsin bence en mantıklısı odur. Şimdi burada beni linçleyebilirler ama Minecraft'ın da birçok ücretsiz Launcher'ları mevcut falat almak istiyorsanız gerçektende Microsoft Store'dan almanızı öneririrm orada 500TL ve hem Java Edition hem de badrock Edition beraber gelioyor.

Onların hepsi korsan. Korsan şeyler de yasak burada. Korsanı övme o yüzden. Ayrıca CS2'den gelen para kime yeter? Arkadaşım 1 sene boyunca full rekabetçiden XP kasmalı falan oynadı. Total'de 3.200₺ kazanmış. 1 sene için çok az.

Minecraft'ı oynayan çoğu kişi korsan oynuyor. Ben korsana karşıyım. Ayrıca CS2 seçkinim var. Pek bir şey değil. $15'a değmez. Ben olsam FM25 alırdım. CS2 seçkin'den faydalanabilmek için sadece seçkinlerle beraber rekabetçi oyun oynaman lazım. Normal maçlarda da XP veriyor vermesine ama az veriyor. Ayrıca arkadaşınla falan oynuyorsan onda da seçkin olması lazım XP kazanabilmek için. Ben olsam FM25 alırdım. Ancak FM25 oynamadım hayatım boyunca. Dying Light'a da bak bir ara çok iyi oyundur.

Seçkin ile normal maç arasında XP farkı yok yanlış olmasın.

Çarşambadan çarşambaya değil. Seçkini aldığın günden güne alırsın. Ben cumartesileri alıyorum hediyeleri.

Hayır kasa dropları her salıyı çarşambaya bağlayan gecce yenileniyor. Yazın gece 4 kışın gece 5 de.

Seçkin ile normal maç arasında XP farkı yok yanlış olmasın.

Hayır kasa dropları her salıyı çarşambaya bağlayan gecce yenileniyor. Yazın gece 4 kışın gece 5 de.

Ben farklı zamanda da alabiliyorum ama? Seçkinde daha fazla XP veriyor gibi geldi bana da ondan öyle dedim.

Ben farklı zamanda da alabiliyorum ama?

Çarşamba günü droplar yenileniyor sadece harici olarak her gün alabiliyorsunuz. Yani çarşamba 4 de yenilendi perşembe drobu aldın sonrasında bir dahaki çarşamba yenilendiğinde aktif oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı