Minecraft vs CS 2 seçkin vs FM 25

CS 2 seçkin alıp DM takılabilirsiniz. Bir süre sonra parasını çıkartıyor.

Çıkarıyor zaten de, çok yavaş bir gelir. Al kenarda dursun olarak görüyorum ben seçkini. Oynadıkça kazanırsın ama kazanmak için oynamazsın diye düşünüyorum.

@Xenoglossi, en azından bir süre sonra paranın tamamı çıkartılabiliyor. Bu açıdan bakılmalı.

Çıkarıyor zaten de, çok yavaş bir gelir. Al kenarda dursun olarak görüyorum ben seçkini. Oynadıkça kazanırsın ama kazanmak için oynamazsın diye düşünüyorum.
haftalık 1.5 2 saat gibi bir zaman vererek bedavadan para alıyorsun bence gayette mantıklı yatırım. hemde eğlenmiş oluyorsun.

Haftalık 1.5 2 saat gibi bir zaman vererek bedavadan para alıyorsun bence gayet de mantıklı yatırım. Hem de eğlenmiş oluyorsun.

İnternet iyi olsa oynardım da işte, ikide bir ping çıkıyor. Neyse başlıktan çok çıkmayalım.

Hepsini oynamış biri olarak tavsiyem Minecraft olacaktır. CS2 günümüzde saçma sapan bir oyun haline geldi. Zaten oynuyorsanız mevcut topluluk sunucularında oynayın hem hileleri sunucu adminleri banlıyor hem de eğlence modları var. FM25 hastasına bir oyun şu ana kadar oynamadıysanız sevmeyeceksinizdir. Minecraft yıllardır oynamadım zaten bende orijinal yoktu uğraştırıyordu arkadaşlarla girmek. Geleceğe yatırım olur al geç.

Minecraft'ı oynayan çoğu kişi korsan oynuyor. Ben korsana karşıyım. Ayrıca CS2 seçkinim var. Pek bir şey değil. $15'a değmez. Ben olsam FM25 alırdım. CS2 seçkin'den faydalanabilmek için sadece seçkinlerle beraber rekabetçi oyun oynaman lazım. Normal maçlarda da XP veriyor vermesine ama az veriyor. Ayrıca arkadaşınla falan oynuyorsan onda da seçkin olması lazım XP kazanabilmek için. Ben olsam FM25 alırdım. Ancak FM25 oynamadım hayatım boyunca. Dying Light'a da bak bir ara çok iyi oyundur.

FM 14'ten beri 25k saate yakin oynayan birisi olarak FM 25 almanizi asla taviye etmem. Gereksiz bir sekilde kirpilmis ve duzgun cikmayacagini inandigim oyun ve FM 26 çıkacak zaten o oyun ciktiktan birkaç ay sonra o yuzden gereksiz oldugunu dusunuyorum.

Çarşambadan çarşambaya değil. Seçkini aldığın günden güne alırsın. Ben cumartesileri alıyorum hediyeleri.

Onların hepsi korsan. Korsan şeyler de yasak burada. Korsanı övme o yüzden. Ayrıca CS2'den gelen para kime yeter? Arkadaşım 1 sene boyunca full rekabetçiden XP kasmalı falan oynadı. Total'de 3.200₺ kazanmış. 1 sene için çok az.

Dostum her hafta çarşamba günü saat 03.00
Da yenileniyor haftada 1 kere dusurebiliyorsun.
Ve haftada 2 saat oynayarak ortalama 0.4 cent alıyorsun. 65 dolarlık kasa da düşebilir şansa bagli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı