Minecraft Windows 10 Edition açılmama sorunu

Yer
DENİZLİ
Daha fazla  
Meslek
endüstriyel bakım onarım teknisyeni
Geçen gün Microsoft'un mağazasından almış olduğum Minecraft Windows 10 Edition'ı indirdim. Başlat butonundan simgeye basıp çalıştırdığımda Mojang yazısı geliyor ama aradan birkaç saniye geçince ne bir hata ne de bir mesaj ekrana gelmeden oyun kapanıyor. Sizce sorun ne olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurdum ama nafile oyun çerçevesinin içinde mojang yazısı geliyor ve birkaç saniye içinde komple oyun kapanıyor. Görev yöneticisini başlattım ve ardından oyunu açtım acaba oyun hata veriyor ama verdiği hata oyun çerçevesinin ardındamı kalıyor diye. Ve evet haklıymışım oyun çalıştıktan bir kaç saniye sonra birtür hata penceresinin işleme başlıyor oyun kapandığında oda işlemine son vererek görev yöneticisi tablosundan kayboluyor. Eğer ki java dan kaynaklanan bir sorun olsaydı muhakkak bir hata kodu veriridi diye umuyorum.

Windows 10 sürümü Java istemez, eklenti paketlerini (Visual Studio, DirectX vb.) kurun, güncelleyin. Arkadaşlar link vericektir size nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız.

Bi arkadaş çözmüş bi bakın isterseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende bugün Minecraft UWP 1.13.0.5 beta yükledim hiçbir yazı gelmediği gibi direkman kapanıyor ne yapabilirim acaba?
Sistemim;
Windows 10 Pro 2020 çıkışlı.
2 GB RAM.
Intel HD Graphics ekran kartı.
Intel N2880 işlemci.
Lenovo G50-30 marka model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…