Minecraft Windows 10 Edition alınır mı?

@messinicocugu Sadece Minecraft için Game Pass almak istemiyorum. Diğer oyunlar için de sistem iyi olmadığından mantıklı değil. Xcloud Türkiye'de hizmet vermeye başlarsa alabilirim.
@messinicocugu bugün Game Pass aldım. Fakat Java Edition'u bulamadım. Olduğundan emin misiniz?

Son düzenleme:
@messinicocugu Sadece Minecraft için Game Pass almak istemiyorum. Diğer oyunlar için de sistem iyi olmadığından mantıklı değil. Xcloud Türkiye'de hizmet vermeye başlarsa alabilirim.
@messinicocugu bugün Game Pass aldım. Fakat Java Edition'u bulamadım. Olduğundan emin misiniz?

Var hocam 3 Kasım'da gelmişti.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (174).png
    Ekran Görüntüsü (174).png
    372,6 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba, Java Edition sanırım biraz pahalı. O yüzden 85TL'ye alınır mı? Java ile arasındaki farklar ne? Normalde Java alacaktım ama sitede 200TL gibi bir şey yazıyor ve o fiyatı hak ettiğini pek düşünmüyorum.
Alınmaz.
Yakında gelecek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı