Çözüldü Minecraft Windows 10 Edition donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

SqEW09

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen5 7535 rtx4050 16gb ddr5 ram 1tb ssd
Minecraft Windows 10 Edition oynuyorum Java da FPS düşüklügü oldugundan ama oyunu PC'de ilk actıgımda biraz zaman gecince donuyor, takılıyor hiçbir şey yapamıyorum. Kapatıp acmam gerekiyor sebebi nedir?

Çözüm
Gözüm kanadı konuyu okurken.

1-Bilgisayar performansınızın internetle uzaktan yakından alakası yok.
2-Java OpenGL kullanırken, Minecraft Bedrock Edition DirectX kullanıyor.
3-Oyunun ayarlarını kısmamış olabilirsiniz.
4-Tam ekran oynayın, olmazsa pencereliye geçebilirsiniz. Tam Ekran çalışan ve oyun olarak nitelendirilen bir uygulamada, Windows kendini sınırlar.
5-Güç seçeneklerinden profili Yüksek Performans olarak ayarlayın.
Biraz oyunun optimizasyon sorunu olabilir. Grafikleri hızlıya çek. Olmasa görev yöneticisine Minecraft'ı açık bırakarak benzeşmeyi ayarla kaç çekirdekli işlemcin varsa. Bunları dene olabilir.

Arkadaşım bende Minecraft oynuyorum ve bu sorunlar çok oluyor ya internet hızın veya oyun çakma olabilir ben sana bir kod atacağım bu kod internet hızını hızlandırakcaktır.
192.168.1.1 CoD'u yaz oradan modem ayarlarında yap. Oradan en yüksek kaliteyi seçersen en iyi kalitede çalışacaktır modem.

Arkadaşım bende Minecraft oynuyorum ve bu sorunlar çok oluyor ya internet hızın veya oyun çakma olabilir ben sana bir kod atacağım bu kod internet hızını hızlandırakcaktır.
192.168.1.1 CoD'u yaz oradan modem ayarlarında yap. Oradan en yüksek kaliteyi seçersen en iyi kalitede çalışacaktır modem.

Knk nasıl yapılıyor o.

Bir oyunun donması ile internet hızının alakası yok ve modem ayarlarından öyle bir ayar yapılamaz, internet paketiniz ne ise onu alabilirsiniz.

Minecraft'ı tam ekran oynayın bazı bilgisayarlarda işe yarayabiliyor. Veya ayarlar kısmından grafikleri düşürmeyi deneyin. Ekran kartı sürücüsünün son sürüm olduğundan emin olun.

Bir oyunun donması ile internet hızının alakası yok ve modem ayarlarından öyle bir ayar yapılamaz, internet paketiniz ne ise onu alabilirsiniz.

Minecraft'ı tam ekran oynayın bazı bilgisayarlarda işe yarayabiliyor. Veya ayarlar kısmından grafikleri düşürmeyi deneyin. Ekran kartı sürücüsünün son sürüm olduğundan emin olun.

KS den ses yok.

Gözüm kanadı konuyu okurken.

1-Bilgisayar performansınızın internetle uzaktan yakından alakası yok.
2-Java OpenGL kullanırken, Minecraft Bedrock Edition DirectX kullanıyor.
3-Oyunun ayarlarını kısmamış olabilirsiniz.
4-Tam ekran oynayın, olmazsa pencereliye geçebilirsiniz. Tam Ekran çalışan ve oyun olarak nitelendirilen bir uygulamada, Windows kendini sınırlar.
5-Güç seçeneklerinden profili Yüksek Performans olarak ayarlayın.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı