Minecraft Windows 10 Edition görev çubuğu sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

ArasBayraktar

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim. Minecraft Windows 10 Edition orijinal sahibiyim. Ama sorunum var. Oyuna girdiğimde imleci aşağı doğru çevirdiğimde hep görev çubuğuna geliyor ve oyun duruyor. Artık bu sorun kötü hal almaya başladı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim, yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Resimler mevcuttur.

Dosya Ekleri

• gorevcubuk.png
    gorevcubuk.png
    33,3 KB · Görüntüleme: 134
  • oyunicisorun.png
    oyunicisorun.png
    108,7 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev çubugu otomatik gizlemeyi aç birkaç arkadaş daha böyle konu açtı. YouTube tam ekranda falan kapanmıyordu.

Tek bulabildiğimiz çözüm otomatik gizlemeyi açmak.

Görev yöneticisini açıp hizmetler sekmesine gelin. Oradan Explorer.exe adlı görevi yeniden başlatmayı deneyin.
Denedim fakat işe yaramadı. :(
Ayarlardan oyunu tam ekran yapın.
Tam ekranda iken böyle olmaktadır.
Aynı sorun Game Pass'teki oyunlarda oluyordu, bunun yüzünden online oyunlarda yanlışlıkla oyunu kapadığım oluyordu.
Peki çözüm bulabildiniz mi?
Görev çubugu otomatik gizlemeyi aç birkaç arkadaş daha böyle konu açtı YouTube tam ekranda falan kapanmıyordu.
Tek bulabildiğimiz çözüm otomatik gizlemeyi açmak.
Onu açıp da yaptım ama şu lanet şey yine devam ediyor maalesef.

Aynı lanet sorunu bende yasıyorum

Arkadaşlar öncelikle iyi günler dilerim. Minecraft Windows 10 Edition orijinal sahibiyim. Ama sorunum var. Oyuna girdiğimde imleci aşağı doğru çevirdiğimde hep görev çubuğuna geliyor ve oyun duruyor. Artık bu sorun kötü hal almaya başladı. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim, yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Resimler mevcuttur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
insallah yardımcı olur

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı