Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft Windows 10 Edition İndirdim. İndirdim lakin Oyuna girdiğimde 'Oyun Kilidini Aç' Diyor ve ben bu sorunu hala çözemedim. Bilen birisi varsa bana ayrıntılı anlatarak yardımcı olabilirse çok sevinirim...
Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft Windows 10 Edition İndirdim. İndirdim lakin Oyuna girdiğimde 'Oyun Kilidini Aç' Diyor ve ben bu sorunu hala çözemedim. Bilen birisi varsa bana ayrıntılı anlatarak yardımcı olabilirse çok sevinirim...
İnternette bedava oyunu açma yöntemi var kullanıyorum ben o yöntemi ama yasak burada paylaşmak. Para ile almanız gerek ama dediğim gibi bedava yöntemleri çok var işe yarıyorlar.
Oyunu deneme sürümü varken mi indirdiniz aldıktan sonra mı indirdiniz?
İnternette bedava oyunu açma yöntemi var kullanıyorum ben o yöntemi ama yasak burada paylaşmak. Para ile almanız gerek ama dediğim gibi bedava yöntemleri çok var işe yarıyorlar.
Oyunu deneme sürümü varken mi indirdiniz aldıktan sonra mı indirdiniz?
Hayır bir tane kanal vardı orada hesabını veriyordu girdim indirdim daha evvel açılmıştı bütün oyun kilidini aç yazmıyordu ama şimdi yazmaya başladı anlamadım ben bu durumu.
Merhaba arkadaşlar. Ben Minecraft Windows 10 Edition indirdim. İndirdim lakin oyuna girdiğimde 'oyun kilidini aç' diyor ve ben bu sorunu hala çözemedim. Bilen birisi varsa bana ayrıntılı anlatarak yardımcı olabilirse çok sevinirim...