Minecraft Windows 10 Edition satın almaya değer mi?

İşletim sistemi
Windows 10

PeluşPenguen

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Артём
Daha fazla  
Uzun yıllar Minecraft'ı korsan oynadım, artık helalleşmenin vakti geldiğini düşünerek oyunu satın almaya karar verdim. Biliyorsunuz ki Java sürümü 25€ çok pahalı, Windows 10 sürümü ise 76.25₺.Windows 10 sürümüne 76.25₺ vermeye değer mi görüşlerinizi bekliyorum?

Uzun yıllar Minecraft'ı korsan oynadım, artık helalleşmenin vakti geldiğini düşünerek oyunu satın almaya karar verdim. Biliyorsunuz ki Java sürümü 25€ çok pahalı, Windows 10 sürümü ise 76.25₺.Windows 10 sürümüne 76.25₺ vermeye değer mi görüşlerinizi bekliyorum?
Değmez.

Ben olsam biraz paraya kıyar Java alırım ya da Premium satan sitelerden her şeyi değişen hesap alır kendi üstüme yapardım. Bedrock para tuzağı.

Açıkçası kendime özel bir hesap istiyorum. Uygun fiyatlı Premium kodu satan siteler biliyor musunuz?

Ne yapıcağınıza bağlıdır.
Sadece Survival oynayacaksanız: Bedrock sürümü.
Hypixel falan ise: Java.

Survival oynamayı düşünüyorum.

Açıkçası kendime özel bir hesap istiyorum. Uygun fiyatlı Premium kodu satan siteler biliyor musunuz?

O zaman bedrock almalısınız.

Bu arada daha demin helaleşmenin vakti geldi dediniz şimdi ise ucuza Premium olan site var mı diyorsunuz.

Değmez. Java için Premium hesap satan siteler var ancak hangisine ne kadar güvenilir alınır mı değer mi orasını bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı